215
Στιγμιότυπο από την παρέμβαση της Νίκης Κεραμέωσε στο Open | Youtube

Κεραμέως: Γιος καθηγήτριας του σχολείου ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 15:41
Στιγμιότυπο από την παρέμβαση της Νίκης Κεραμέωσε στο Open
|Youtube

Κεραμέως: Γιος καθηγήτριας του σχολείου ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 15:41

Την πληροφορία ότι ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 17χρονου στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα, είναι γιος καθηγήτριας που διδάσκει στο ίδιο σχολείο (!), επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της την Παρασκευή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μία ημέρα νωρίτερα, κατά την επίσκεψή της στο σχολείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, η υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους γονείς του θύματος, όσο και με τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 και το Οpen TV, η κυρία Κεραμέως έκανε λόγο για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας και αφού επανέλαβε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία, αναφέρθηκε στα μέτρα που λαμβάνονται άμεσα για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας.

Οσο για τη φωτογραφία που είδε στο φως της δημοσιότητας, με τα μέλη της ομάδας των «νταήδων» να τραβούν σέλφι μέσα από αστυνομικό τμήμα όπου είχαν προσαχθεί, διευκρίνισε ότι πρόκειται για παλαιότερο συμβάν για το οποίο και πάλι οι νεαροί είχαν οδηγηθεί στο Τμήμα, χωρίς αυτό -όπως έσπευσε να σημειώσει- να σημαίνει ότι αλλάζει η ουσία της υπόθεσης.

Tέλος, σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η υπουργός Παιδείας επιβεβαίωσε ότι ένας εκ των δραστών είναι γιος καθηγήτριας στο ίδιο σχολείο, κάνοντας γνωστό ότι ήδη ο μαθητής τιμωρήθηκε με διήμερη αποβολή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...