164
|

Συνέλαβαν τον υπεύθυνο του «Da Capo» για ρευματοκλοπή

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 13:41

Συνέλαβαν τον υπεύθυνο του «Da Capo» για ρευματοκλοπή

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 13:41

Στη σύλληψη του υπευθύνου λειτουργίας του διάσημου καφέ «Da Capo» στο Κολωνάκι, προχώρησε η Αστυνομία, καθώς η επιχείρηση κατηγορείται για ρευματοκλοπή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έκαναν έρευνες στην περιοχή εντόπισαν την ρευματοκλοπή στο κατάστημα, όπου κάποτε σύχναζε η αφρόκρεμμα της αθηναϊκής ελίτ –αλλά και πολλοί που όπως συνηθίζεται στο Κολωνάκι ήθελαν «να δουν και να τους δουν».

Τις υποψίες του ΔΕΔΔΗΕ κίνησε το γεγονός ότι το «ρολόι» του «Da Capo» εμφάνιζε ημερήσια κατανάλωση ρεύματος κλειστού καταστήματος και έτσι στήθηκε μια επιχείρηση από μεικτό κλιμάκιο. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ρευματοκλοπή γινόταν από παροχή διπλανού κτιρίου.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από το μεικτό κλιμάκιο ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν την περασμένη Τρίτη στη σύλληψη του υπευθύνου λειτουργίας του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρευματοκλοπή ήταν μεγάλη καθώς τα ρολόγια του καταστήματος έδειχναν σχεδόν μηδενική κατανάλωση ακόμη και την ώρα λειτουργίας επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ΔΕΔΔΗΕ διερευνά το ύψος της ζημιάς και αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόστιμο το οποίο θα επιβληθεί στην επιχείρηση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...