89
O Nικος Δένδιας και ο κ.κ. Βαρθολομαίος στην Πατριαρχική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Κυριακή Ορθοδοξίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Κωνσταντινούπολη | REUTERS/Kemal Aslan

Συνάντηση Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2023, 15:37
O Nικος Δένδιας και ο κ.κ. Βαρθολομαίος στην Πατριαρχική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Κυριακή Ορθοδοξίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Κωνσταντινούπολη
|REUTERS/Kemal Aslan

Συνάντηση Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2023, 15:37

Μ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Συζήτησαν για το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας παρέστη στην Πατριαρχική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Κυριακή Ορθοδοξίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, καθώς και για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...