257
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ NORATLAS "ΝΙΚΗ 4" ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ | ΙΝΤΙΜΕnews

Συλλήψεις μετά τη γιούχα σε Καμμένο στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 16:06
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ NORATLAS "ΝΙΚΗ 4" ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Συλλήψεις μετά τη γιούχα σε Καμμένο στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 16:06

Στόχος αποδοκιμασιών για τη συμφωνία των Πρεσπών έγινε δύο φορές κατά την παρουσία του στη Μεγαλόνησο, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Η πρώτη ήταν το βράδυ της Πέμπτης κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής στη βόρεια Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το επεισόδιο, η παρουσία του έλληνα υπουργού στην εκδήλωση εξόργισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι φώναξαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Κατόπιν σχετική καταγγελίας, άνδρες της κυπριακής αστυνομίας  έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τρία άτομα, ηλικίας 40,43 και 56 ετών, όλοι Ελλαδίτες, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης.

Οι τρεις Ελλαδίτες φέρεται να εξύβρισαν τον Πάνο Καμμένο και κλητεύθηκαν προκειμένου να δώσουν κατάθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου. Και οι τρεις κατηγορήθηκαν γραπτώς, όλοι τους ωστόσο αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Σύμφωνα πληροφορίες από την Κύπρο η καταγγελία που οδήγησε στις εν λόγω προσαγωγές, εγινε από την ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Το ίδιο σκηνικό όμως, επαναλήφθηκε και στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί τητς Παρασκευής στην εκκλησία της Φανερωμένης. H παρουσία του Πάνου Καμμένου συνοδεύτηκε από παρατεταμένο γιουχάισμα και ύβρεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα εννέα άτομα (εννέα άνδρες και μία γυναίκα) οι οποίοι φέρονται να εξύβρισαν τον υπουργό.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Καμμένος μίλησε για ακροδεξιά στοιχεία -νοσταλγοί της χούντας του Ιωαννίδη που οδήγησε στην τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου- τα οποία παριστάνουν τους υπερπατριώτες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...