243
Η Νάντια Τόφα | Twitter

Συγκλονίζει ιταλίδα παρουσιάστρια: Πολεμώ τον καρκίνο και φοράω περούκα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 21:09
Η Νάντια Τόφα
|Twitter

Συγκλονίζει ιταλίδα παρουσιάστρια: Πολεμώ τον καρκίνο και φοράω περούκα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 21:09

Σε μια προσωπική, συγκλονιστική μαρτυρία προχώρησε ιταλίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια του καναλιού Italia Uno, του ομίλου Μπερλουσκόνι. Η Νάντια Τόφα, 38 ετών, είναι μια από τις κύριες παρουσιάστριες της εκπομπής δημοσιογραφικής έρευνας και σάτιρας Le Iene, (Οι Ύαινες).

Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Untitled
Επειτα από δυο μήνες ξεκούρασης, επέστρεψε στην εκπομπή το βράδυ της Κυριακής, όπου θέλησε να αποκαλύψει, σε απευθείας μετάδοση:

«Μου διαγνώσθηκε καρκίνος. Τους δυο μήνες που μας πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από επέμβαση. Μου αφαίρεσαν το 100% του καρκίνου αυτού, αλλά έκανα τις προληπτικές θεραπείες, διότι θα μπορούσε να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας».

Συγκινημένη, η Νάντια Τόφα πρόσθεσε: «Θέλησα να κάνω γνωστή την εμπειρία μου αυτή, διότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται, ούτε και η περούκα αυτή που φοράω».

Τέλος, η ιταλίδα παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της, λέγοντάς τους : «Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεστε απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα, όταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν. Μη μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει».

Το μήνυμά της προβάλλεται από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε τη θετική αντίδραση χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News