308
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μοσχάτο. Δεξιά διακρίνεται ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος συνόδευσε, μαζί με άλλα στελέχη, τον πρόεδρο του κόμματος | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στο Μοσχάτο ο Μητσοτάκης: Συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2023, 19:48
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μοσχάτο. Δεξιά διακρίνεται ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος συνόδευσε, μαζί με άλλα στελέχη, τον πρόεδρο του κόμματος
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στο Μοσχάτο ο Μητσοτάκης: Συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2023, 19:48

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

«Επιστροφή στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας! Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα, περισσότερη δουλειά, για την Ελλάδα που αξίζουμε!», έγραψε σε σχετική ανάρτησή του.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης παρέδωσε τα καθήκοντα του πρωθυπουργού στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, την Πέμπτη. Από εκείνη τη στιγμή η «έδρα» του προέδρου της ΝΔ μεταφέρθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς.

Δείτε φωτογραφίες από την ανεπίσημη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...