363
Οι τρεις συλληφθέντες | Ελληνική Αστυνομία

Υπόθεση 12χρονης: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ακόμη συλληφθέντων

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2022, 16:14
Οι τρεις συλληφθέντες
|Ελληνική Αστυνομία

Υπόθεση 12χρονης: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ακόμη συλληφθέντων

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2022, 16:14

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ  κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων (στις 3 και 4 Νοεμβρίου) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα, (σχετικό το από 4-11-2022 Δελτίο Τύπου)

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα (σχετικό το από 4-11-2022 Δελτίο Τύπου) και

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο (σχετικό το από 5-11-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Κατά την κατάθεσή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φέρονται να είχαν ισχυριστεί ότι είχαν κάποια συνομιλία μέσω της εφαρμογής blindchat και ότι είχαν συναντηθεί με κάποια κορίτσια, αρνήθηκαν ωστόσο ότι είχε έρθει σε επαφή με τη συγκεκριμένη ανήλικη στον Κολωνό.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...