260
Ενα από τα αφιερώματα που πετάχθηκαν στα σκουπίδια από τη συλληφθείσα | Facebook/A.Σ. Αρης

Γυναίκα κατέστρεψε αφιερώματα στη μνήμη του Αλκη Καμπανού – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2022, 13:58
Ενα από τα αφιερώματα που πετάχθηκαν στα σκουπίδια από τη συλληφθείσα
|Facebook/A.Σ. Αρης

Γυναίκα κατέστρεψε αφιερώματα στη μνήμη του Αλκη Καμπανού – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2022, 13:58

Στη σύλληψη μίας γυναίκας για καταστροφές στο άτυπο μνημείο που έχει διαμορφωθεί στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ ο νεαρός φίλαθλος του Αρη, Αλκης Καμπανός, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ένοικο της πολυκατοικίας στις σκάλες της οποίας βρίσκονται διάφορα αντικείμενα- αφιερώματα και μηνύματα στην μνήμη του 19χρονου.

Η γυναίκα συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον της άλλος ένοικος του κτιρίου για απειλή και εξύβριση.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η συλληφθείσα προκάλεσε καταστροφές στο σημείο δολοφονίας του 19χρονου Αλκη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου όπου κρατείται, μετέβησαν εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Αρη που προέβησαν στις νόμιμες διαδικασίες, εν αναμονή της απόφασης του εισαγγελέα

Νωρίτερα, φίλοι του Αρη κατάφεραν να εντοπίσουν στα σκουπίδια τα αντικείμενα που είχε πετάξει η συλληφθείσα και τα επανατοποθετήσουν στο μνημείο για τον Αλκη.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Αρη έχει ως εξής:

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία.

Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Αλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα “αποτελέσματα” αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...