270
Ο Χάρης Θεοχάρης στη συνάντηση της Τρίτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επισφράγισε την ένταξή του στην ΚΟ της ΝΔ | INTIMEnews

Στενεύουν τα περιθώρια για Τσίπρα: ο Θεοχάρης δεν ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 11:28
Ο Χάρης Θεοχάρης στη συνάντηση της Τρίτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επισφράγισε την ένταξή του στην ΚΟ της ΝΔ
|INTIMEnews

Στενεύουν τα περιθώρια για Τσίπρα: ο Θεοχάρης δεν ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 11:28

Μία λιγότερη ψήφο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μετράει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο τέως ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, που μόλις χθες εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

«Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους», δήλωσε συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, απαντώντας παράλληλα και στην κριτική που δέχθηκε για την αποφασή του να προσχωρήσει στην ΚΟ της ΝΔ.

«Το Ποτάμι», σχολίασε, «πρέπει να ασχοληθεί. με τα δικά του αδιέξοδα. Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων» και απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Εχω» απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο».

Ερωτηθείς πόσα άνετα νιώθει που βρίσκεται πλέον στο ίδιο κομμα με τους Μάκη Βορίδη , Αδωνι Γεωργιάδη και Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε πως αισθάνεται άνετα  «σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις».

«Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά», τόνισε για να συμπληρώσει:

«Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα. Το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...