181
Ο Αντετοκούνμπο στο πρώτο του ματς στη νέα σεζόν του ΝΒΑ, απέναντι στους Χόρνετς | Sam Sharpe-USA TODAY Sports

Σούπερ Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του ΝΒΑ [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 09:42
Ο Αντετοκούνμπο στο πρώτο του ματς στη νέα σεζόν του ΝΒΑ, απέναντι στους Χόρνετς
|Sam Sharpe-USA TODAY Sports

Σούπερ Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του ΝΒΑ [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 09:42

Οσοι περίμεναν την πρεμιέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην έναρξη του ΝΒΑ ανταμείφθηκαν: το Greek Freak είχε απόδοση «mid season» στην αρχή της, έγραψε εντυπωσιασμένο το Bleacher, ο 23χρονος Ελληνας έδειξε πανέτοιμος και σε φόρμα σαν να είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του στην επίσημη πρώτη του στη σεζόν 2017-18. Ετσι οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη δύσκολη νίκη επί των Σάρλοτ Χόρνετς εκτός έδρας.

Δεν ήταν μόνο το double-double και το παρ’ ολίγον triple double (είχε 25 πόντους, μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε οκτώ ασίστ). Ηταν ότι πέτυχε και τις νικητήριες βολές κάνοντας το 113-112 στην έδρα των αντιπάλων

Ενώ όταν το σκορ ήταν στο 112-111 για τους γηπεδούχους ο Giannis ευστόχησε σε βολές 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και κατάφερε να δώσει μία σημαντική νίκη στους Μπακς.

Τον Αντετοκούνμπο ακολούθησε Μίντλετον με 19 πόντους, ο Μπλέντσο με 17 και ο Λόπεζ με 14. Για την ομάδα του Σάρλοτ ήταν εντυπωσιακός ο Ουόλκερ με 41 πόντους (!) και τον ακολούθησε ο Μονκ που είχε 18 και ένα σημαντικό τρίποντο που μείωσε την διαφορά στον πόντο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...