221
| GettyImages

Σκανδιναβικά και νοτιοαμερικάνικα πρωταθλήματα στο σημερινό πρόγραμμα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2022, 14:33
|GettyImages

Σκανδιναβικά και νοτιοαμερικάνικα πρωταθλήματα στο σημερινό πρόγραμμα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2022, 14:33

Με πολλά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική δράση. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες των σκανδιναβικών και νοτιοαμερικάνικων πρωταθλημάτων.

Από σήμερα το απόγευμα έως τα ξημερώματα της Τρίτης διεξάγονται παιχνίδια στη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και το Μεξικό.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους σημερινούς αγώνες, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Τα ειδικά στοιχήματα στη Σουηδία και την Αργεντινή

Οι σημερινές προσφορές είναι για τους ακόλουθους αγώνες των πρωταθλημάτων Σουηδίας και Αργεντινής:

Γκέτεμποργκ-Ντέγκερφορς 20:00): Να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Πολλαπλά σκορ 2-1, 3-1 ή 4-1.

Άρσεναλ Σαραντί-Εστουδιάντες (23:00): Να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Πολλαπλά σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3.

«Power July» με καθημερινές προσφορές* στα Virtuals+

Πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά προσφέρει η Virtual Arena του Pamestoixima.gr.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Power July» με καθημερινές προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...