243
Ο Σταν Πούλιαμ και η σύζυγός του, ΜακΚένζι, τον Μάιο, ψηφίζουν σε υπαίθρια κάλπη της κομητείας Κλακάμας, όπου ανήκει η πόλη Σάντι, στην Πολιτεία του Ορεγκον | Facebook

Σκάνδαλο στο Ορεγκον: Υποψήφιος κυβερνήτης σε πάρτι… swingers

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2022, 20:46
Ο Σταν Πούλιαμ και η σύζυγός του, ΜακΚένζι, τον Μάιο, ψηφίζουν σε υπαίθρια κάλπη της κομητείας Κλακάμας, όπου ανήκει η πόλη Σάντι, στην Πολιτεία του Ορεγκον
|Facebook

Σκάνδαλο στο Ορεγκον: Υποψήφιος κυβερνήτης σε πάρτι… swingers

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2022, 20:46

Σάλος ξέσπασε στο Ορεγκον μετά τις αποκαλύψεις ότι ο βασικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τη θέση του κυβερνήτη της Πολιτείας σύχναζε σε πάρτι ανταλλαγής σεξουαλικών συντρόφων με τη σύζυγό του.

Ο 40χρονος Σταν Πούλιαμ, που είναι δήμαρχος της πόλης Σάντι και θεωρείται η μεγάλη ελπίδα των Συντηρητικών για να κερδίσουν τον Νοέμβριο του 2022, την έδρα σε μία παραδοσιακά Δημοκρατική πολιτεία, καθώς η Κέιτ Μπράουν, κυβερνήτης από το 2015, έχει συμπληρώσει το όριο των δύο θητειών.

Μετά τις αποκαλύψεις, οι οποίες δεν άρεσαν σε πολλούς επίδοξους ψηφοφόρους του, ο Πούλιαμ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα και τόνισε ότι αυτός και η σύζυγός του, ΜακΚένζι, με την οποία είναι παντρεμένος 12 χρόνια, «εξερευνήσαμε σχέσεις, κοινές σχέσεις με άλλα ζευγάρια, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πριν αποφασίσουμε ότι δεν ήταν κάτι που μας ταίριαζε».

Ο Πούλιαμ αναγκάστηκε να δικαιολογήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όταν ήρθε στο φως μία φωτογραφία από πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων του 2016 σε σελίδα μίας αντίστοιχης ομάδας στο Facebook.

Η φωτογραφία του ζεύγους συνοδευόταν από έναν χαιρετισμό του Πούλιαμ στην ομάδα: «Η ΜακΚένζι και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλη της κοινότητάς σας. Με μερικούς από εσάς, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε και τους υπόλοιπους!».

Ο υποψήφιος κυβερνήτης και φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, αρνήθηκε να διευκρινίσει πότε διέκοψαν τις «κοινές σχέσεις» τους με άλλα ζευγάρια, αλλά είπε ότι ήταν πολύ πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

«Υπάρχουν διάφορα στάδια σε ένα γάμο, πάνω και κάτω. Αυτό ανήκει στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...