658
Ο Ρίνο Μπαριλάρι, τραυματισμένος, κάθεται μπροστά στο Harry's Bar, υπό το βλέμμα των καραμπινιέρι | Twitter

Ρώμη: Ο Ντεπαρντιέ χτύπησε άγρια τον «βασιλιά των παπαράτσι»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 12:24
Ο Ρίνο Μπαριλάρι, τραυματισμένος, κάθεται μπροστά στο Harry's Bar, υπό το βλέμμα των καραμπινιέρι
|Twitter

Ρώμη: Ο Ντεπαρντιέ χτύπησε άγρια τον «βασιλιά των παπαράτσι»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 12:24

Τα νεύρα του φαίνεται ότι είχε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στη Ρώμη, την Τρίτη, και ξέσπασε πάνω στον 79χρονο Ρίνο Μπαριλάρι, τον «τελευταίο των παπαράτσι», που τον φωτογράφισε μαζί με τη συνοδό του σε μπαρ της περίφημης Βία Βένετο.

Ο 75χρονος γάλλος ηθοποιός, που έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, και θα δικαστεί για μία από τις επιθέσεις του, τον Οκτώβριο στη Γαλλία, καθόταν σε εξωτερικό τραπέζι του Harry’s Βar με την παρέα του.

Ο διάσημος στην Ιταλία «παπαράτσο» τους εντόπισε και κατάφερε να τους φωτογραφίσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, «η κοπέλα με προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ μου έδωσε τρεις γροθιές. Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, 15 χρόνων, πλέον είμαι σχεδόν 80», είπε ο Μπαριλάρι.

Ο ιταλός φωτορεπόρτερ μετέβη σε υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Αιώνιας Πόλης για να εξακριβώσει αν του προκλήθηκε κάταγμα και έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού.

Ο ιταλικός Τύπος σχολίασε ότι «έστω και για μια μόνο ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου, την οποία τότε αποκαλούσαν “Χόλιγουντ στον Τίβερη”».

Oπως γράφουν οι New York Times, αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο ήταν ένας αρθρογράφος της La Repubblica, ο Τζιάνι Ριότα, ο οποίος έπινε τον καφέ του στο Harry’s Bar.

Ο Ριότα δήλωσε ότι αισθάνθηκε σαν να βρίσκεται σε «μηχανή του χρόνου» και είπε ότι η παρέα του Ντεπαρντιέ είχε ζητήσει επανειλημμένα από τον Μπαριλέρι να μην τους φωτογραφίζει.

Οταν ο φωτογράφος γύρισε να φύγει, μία γυναίκα που ήταν μαζί με τον γάλλο ηθοποιό, τον ακολούθησε και του φώναζε. Ο Ντεπαρντιέ σηκώθηκε, έφτασε τον φωτογράφο και «τον χτύπησε, τον χτύπησε, τον χτύπησε», είπε ο Ριότα. «Υπήρχε πολύ αίμα».

Ο αρθρογράφος έδωσε κατάθεση για όσα είδε στους καραμπινιέρι που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της Μάγκντα Βαβρούσοβα, της γυναίκας που συνόδευε τον Ντεπαρντιέ, ο Μπαριλάρι την έσπρωξε και αυτή έπεσε και χτύπησε. Οταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, ο ιταλός φωτογράφος πετάχτηκε μπροστά τους στον δρόμο και συνέχιζε να φωτογραφίζει, είπε η ίδια.

Οπως γράφουν οι NYT, ο Μπαριλάρι έχει βρεθεί στο επίκεντρο επεισοδίων με διασημότητες πολλές φορές στην καριέρα του. Το 2018, είχε γίνει έκθεση με τις φωτογραφίες του στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ρώμης, όπου αναφερόταν ότι, στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, ο παπαράτσο είχε μεταβεί 163 φορές στα Επείγοντα νοσοκομείων, είχε σπασμένα πλευρά σε 11 διαφορετικά επεισόδια, μία φορά τον μαχαίρωσαν, ενώ του έσπασαν τις φωτογραφικές μηχανές 76 φορές! Σε επεισόδιο με τον Πίτερ Ο’ Τουλ, χρειάστηκε ράμματα.

Ο ίδιος είπε –μάλλον με μία δόση υπερηφάνειας– ότι είχε ενοχλήσει πολύ με τις φωτογραφίες του τον Φρανκ Σινάτρα, την Αβα Γκάρντνερ και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. «Ηταν έτοιμοι να με δείρουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...