257
Στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στον τόπο του εγκλήματος, έξω από το κλαμπ της οδού Ιάκχου στο Γκάζι | YouTube/ERT

Πυροβολισμοί στο Γκάζι – τρεις τραυματίες – τι συνέβη

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2023, 10:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/12/2023, 17:01
Στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στον τόπο του εγκλήματος, έξω από το κλαμπ της οδού Ιάκχου στο Γκάζι
|YouTube/ERT

Πυροβολισμοί στο Γκάζι – τρεις τραυματίες – τι συνέβη

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2023, 10:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/12/2023, 17:01

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 7 το πρωί ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου, και άνοιξε πυρ εναντίων θαμώνων που εκείνη την ώρα έβγαιναν από αυτό.

Πληροφορίες για το περιστατικό κάνουν λόγο για εμπλοκή μιας παρέας ανδρών από την Κρήτη, που διασκέδαζαν στην περιοχή, και δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Ειδικότερα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των Κρητικών και των δύο επιβαινόντων στο αμάξι, με έναν από τους δύο να «τραβάει» πιστόλι και να πυροβολεί τρεις από την παρέα των Κρητικών.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 33, 28 και 24 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλος τους.

Οπως έδειξε η ΕΡΤ, το κέντρο διασκέδασης είναι το «S-cape» ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή γκέι κλαμπ της Αθήνας. Ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης είπε ότι το αυτοκίνητο των δραστών, που ήταν τουλάχιστον δύο, ήταν μαύρο τύπου τζιπ και δεν είχε πινακίδες: σταμάτησε μπροστά στο κλαμπ και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τα τρία άτομα που στέκονταν έξω από το «S-cape»

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...