601
| ΟΠΑΠ

Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2017, 16:04

Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2017, 16:04

Στο θηριώδες ποσό των 6.300.000 ευρώ έχει εκτιναχθεί το Τζόκερ μετά και το 10ο συνεχόμενο τζάκποτ της περασμένης Κυριακής. Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια στήλες, ενώ ακόμη μεγαλύτερη αναμένεται να είναι όπου θα αναδειχθεί ο υπερ-τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Τέτοια τζάκποτ δεν συμβαίνουν συχνά, καθώς τα 6,3 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο σε ξεκίνημα χρονιάς εδώ και αρκετά χρόνια.

Πώς μπορούμε, όμως, να έρθουμε λίγο πιο κοντά στο «χρυσό» αυτό έπαθλο; Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε την τύχη; Ρωτήθηκαν επ΄αυτού οι πλέον ειδικοί που δεν είναι άλλοι από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ. Αυτές είναι μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές τους για να έρθουμε πιο κοντά στη θεά Τύχη.

Ολα τα Τζόκερ

Ενας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που προτιμάται από παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους είναι η επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και ταυτόχρονα όλων των Τζόκερ (επιλογή και των 20 αριθμών). Αυτός ο τρόπος παιξίματος ονομάζεται σύστημα και κοστίζει 10 ευρώ. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι παίκτες εξασφαλίζουν ότι θα πιάσουν σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και πλέον κυνηγούν μόνο την πεντάδα. Με το σύστημα αυτό έχετε 19 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε το «5+1» σε σχέση με μια απλή στήλη.

Βουτιά στη στατιστική

Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν κάνουν τις επιλογές τους πάνω στο δελτίο του Τζόκερ. Εδώ υπάρχουν δύο λογικές που εφαρμόζουν οι παίκτες. Η πρώτη λογική βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται πιο συχνά μάλλον θα εμφανιστούν ξανά και στην επόμενη κλήρωση, άρα θεωρείται ευνοϊκότερο κάποιος να προτιμάει τους «πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς». Η δεύτερη λογική λέει ότι οι αριθμοί της επόμενης κλήρωσης θα είναι μάλλον αυτοί που «έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν» στην κληρωτίδα. Αυτοί είναι οι αριθμοί και για τις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του opap.gr:

  • Οι «πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί» είναι 37, 34, 31, 32, 26 και Τζόκερ το 6.
  • Οι «αριθμοί που έχουν καθυστερήσει πιο πολύ να εμφανιστούν» είναι 44, 19, 23, 6, 24 και Τζόκερ το 14.

Μόνος στην κορυφή

Το ξέρατε ότι πάρα πολλοί παίκτες παίζουν αριθμούς που σχετίζονται με αγαπημένες τους ημερομηνίες; Γενέθλια, επετείους, γιορτές και άλλες τέτοιες; Αυτό σημαίνει ότι τα νούμερα που διαλέγουν συγκεντρώνονται μεταξύ του 1 και 31. Λογικό αφού αποτελούν ημερομηνίες. Για να αυξήσετε λοιπόν τις πιθανότητες να είστε «μόνος σας στην κορυφή» και να μη μοιραστείτε με κανέναν άλλο το μεγάλο έπαθλο του Τζόκερ, προτιμήστε να βάζετε και αριθμούς μεταξύ 32 και 45. Ετσι, είναι πιο πιθανό ο συνδυασμός σας να μην έχει ξαναπαιχτεί και να είστε εσείς ο ένας και μοναδικός μεγάλος νικητής.

Επένδυση για περισσότερα

Παλιοί νικητές παιχνιδιών λοταρίας λένε ότι για να κερδίσεις πρέπει να επενδύσεις. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, όταν σταθείτε τυχερός και κερδίσετε πίσω περισσότερα χρήματα από όσα παίξατε, τότε είναι η καλύτερη ευκαιρία να προγραμματίσετε το επόμενο παίξιμό σας. Εάν πχ έχετε παίξει 5 ευρώ στο Τζόκερ και κερδίσετε 50 ευρώ, τότε έχετε 45 ευρώ διαθέσιμα να επενδύσετε πίσω στο παιχνίδι. Ετσι όχι μόνο «μέσα» δεν θα μπαίνετε, αλλά στην επόμενη κλήρωση θα συμμετέχετε με αυξημένες πιθανότητες.

Διασπορά ρίσκου

Αυτοί που «παίζουν» Χρηματιστήριο ξέρουν πολύ καλά ότι το ρίσκο είναι καλό να μοιράζεται. Αυτός είναι ένας άγραφος κανόνας που είναι γνωστός και στους καλούς παίκτες. Εσείς μπορεί να κυνηγάτε τα 6,3 εκατομμύρια του Τζόκερ αλλά μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τελικά κάτι, εάν συμμετέχετε παράλληλα και σε άλλα παιχνίδια αυτού του τύπου. Για παράδειγμα, μαζί με το Τζόκερ κληρώνει και το ΠΡΟΤΟ που μπορείτε να παίξετε με μόλις μισό ευρώ και να διεκδικήσετε ένα ακόμα έπαθλο (που τυχαίνει αυτή τη στιγμή να έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ). Εάν θέλετε να επεκταθείτε ακόμη περισσότερο, υπάρχει και το ΛΟΤΤΟ που επίσης είναι παιχνίδι πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News