276
Ο Ηλίας Ψινάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Δημήτρη Μανιάτη και την Αθηναΐδα Νέγκα | YouTube

Ο Ψινάκης ζητάει και τα ρέστα για το Μάτι: «Με χτυπάνε γιατί είμαι celebrity»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 09:31
Ο Ηλίας Ψινάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Δημήτρη Μανιάτη και την Αθηναΐδα Νέγκα
|YouTube

Ο Ψινάκης ζητάει και τα ρέστα για το Μάτι: «Με χτυπάνε γιατί είμαι celebrity»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 09:31

Εξηγήσεις για το πού (δεν) ήταν και τι έπραξε τις ώρες της τραγωδίας στο Μάτι, η οποία επηρέασε και τον δικό του δήμο, προσπάθησε να δώσει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Σε συνέντευξή του την Κυριακή στο One, ο κ. Ψινάκης επιστράτευσε τη δικαιολογία ότι είναι μια διασημότητα, ένα celebrity, και ότι τον «χτυπάνε» για αυτό. Είναι μια αντιστοιχία με το επιχείρημα της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, η οποία είπε ότι την κυνηγούν επειδή είναι γυναίκα.

Οπως είπε ο κ. Ψινάκης «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια».

«Τα ίδια θα έκανα», ήταν η απάντησή του για τους χειρισμούς του στις 23 Ιουλίου.

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα».

Τόνισε σε σχέση με τους χειρισμούς του ότι «δεν έχω αποτύχει» και πρόσθεσε ότι σημασία έχει τι θα πει η Δικαιοσύνη και όχι τι λένε οι τηλεδίκες.

Στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ ακούστηκαν τηλεφωνήματα κατά τα οποία άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Ψινάκη ζητούσαν τη συνδρομή πυροσβεστών για να σβήσουν την πυρκαγιά στην αυλή του σπιτιού του δημάρχου. Η εύλογη απάντηση των υπευθύνων της Πυροσβεστικής ήταν ότι εκείνη την ώρα προείχαν πολύ σοβαρότερα μέτωπα.

Στη συνέντευξη δεν αρνήθηκε την ύπαρξη του αιτήματος, αλλά εξήγησε ότι είχε γίνει πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά.

Παρά το ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Μαραθώνα, αλλά και παρά τα όσα έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι με την πυρκαγιά, είπε ακόμη ότι του πρότειναν να είναι ξανά υποψήφιος, όχι μόνο στον δήμο, αλλά και στην Αθήνα ή την περιφέρεια Αττικής. Αποφάσισε πάντως να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...