318
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στο 3ο προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα | ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τους φτωχούς φτωχότερους»

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 21:24
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στο 3ο προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα
|ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τους φτωχούς φτωχότερους»

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 21:24

Ο ΣΥΡΙΖΑ «επιτρέπει να δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων είτε στις ουρές των νοσοκομείων είτε στις ουρές του μετρό», δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλογίζοντας στην Κουμουνδούρου και την κυβέρνηση ότι «πλήττει τους πιο αδύναμους και κάνει τους φτωχούς, φτωχότερους».

Μιλώντας στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι η ΝΔ θα μειώσει τις εργοδοτικές εισφορές, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μειώνει τα εισοδήματα, αυξάνει τους φόρους, καθώς και ότι κόβει το επίδομα πετρελαίου και το ΕΚΑΣ.

Είπε επίσης πως, όταν θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά η ενσωμάτωση των βασικών επιδομάτων σε ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα με πόρους ΕΣΠΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε.

«Δεν θέλουμε ανθρώπους εξαρτημένους από επιδόματα. Θέλουμε ανθρώπους που θα πάρουν ξανά τη ζωή τους στα χέρια τους», υπογράμμισε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαίωσε ακόμη: «είμαστε ξεκάθαροι: 1.000 ευρώ αφορολόγητο για το πρώτο παιδί, 2.000 ευρώ για το δεύτερο, για όλες τις οικογένειες».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανέφερε ότι ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί. «Δεν μπορεί να είμαστε η μόνη χώρα που δεν μπορεί να εφαρμόσει έναν σοβαρό αντικαπνιστικό νόμο», τόνισε. Και δεσμεύτηκε ότι τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς και τους ανθρώπους με χρόνιες ασθένειες θα παραδίδονται στα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Α), φωτογρφίζεται με παρευρισκόμενο στίς εργασίες του 3ου Προσυνέδριου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στη συνεδρίαση με θέμα «H επόμενη μέρα για την κοινωνική ασφάλιση», στα Ιωάννινα, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Σέλφι με τους υποστηρικτές του στα Ιωάννινα (ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Συνεχίζοντας τις αναφορές του στον τομέα της Υγείας, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί «στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι πολιτευτές που αναζητούν μια αργομισθία στο Δημόσιο».

Είπε εξάλλου ότι κεντρική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι «να υλοποιηθεί επιτέλους ο ηλεκτρονικός φάκελος ασθενή, ώστε να γνωρίζουν όλοι το πραγματικό ιατρικό τους προφίλ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...