145
|

Εφυγε από τη ζωή στα 58 του ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2020, 12:55

Εφυγε από τη ζωή στα 58 του ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2020, 12:55

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος.

Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην κατάστασή του.

Ο Χαραλαμπόπουλος υπήρξε ένα ξεχωριστό μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας —με διακριτό «πολιτικό» στίγμα στο αθλητικό ρεπορτάζ χάρη και στην ευρυμάθεια, το χιούμορ του και την αγάπη του για την ανάλυση, ενώ υπήρξε και συγγραφέας. Ήταν εκ των ιδρυτικών στελεχών του Sport FM στον οποίο διατηρούσε επί χρόνια εκπομπή.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ ακολούθησε μια αξιοζήλευτη και πολυεπίπεδη καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε σε πλήθος περιοδικών και εφημερίδων, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στην κρατική τηλεόραση, ενώ διετέλεσε ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες και υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Παράλληλα από την λαμπρή καριέρα του στη δημοσιογραφία, είχε παρουσιάσει και πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...