198
Η Μελάνια Τραμπ σε μια κάπως αποκαλυπτική στιγμή κατά την άφιξή της στη βάση Αντριους, απ' όπου ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αφρική | REUTERS/Carlo Allegri

Πέρα από την Αφρική για τη Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2018, 09:10
Η Μελάνια Τραμπ σε μια κάπως αποκαλυπτική στιγμή κατά την άφιξή της στη βάση Αντριους, απ' όπου ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αφρική
|REUTERS/Carlo Allegri

Πέρα από την Αφρική για τη Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2018, 09:10

Είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ταξίδι στο εξωτερικό, ουσιαστικά εκπροσωπώντας η ίδια τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμη δεν επισκέφθηκε κάποια αφρικανική χώρα, ωστόσο έχει δημιουργήσει «αφρικανική φιλολογία Τραμπ»: το ΒΒC μάλιστα γράφει ότι κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστες, υποτιμητικές για τους Αφρικανούς δηλώσεις, τις οποίες έχει, φυσικά, φροντίσει να διαψεύσει.

Τον Δεκέμβριο του 2017 οι New York Times είχαν γράψει ότι είπε τη φράση «Νιγηριανοί που ζουν σε καλύβες», αλλά ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο εκστομίστηκε.

Αντιθέτως, ο αμερικανός πρόεδρος δηλώνει: «Και οι δυο μας αγαπούμε την Αφρική, η Αφρική είναι όμορφη!»

Στο αφρικανικό ταξίδι της η Μελάνια Τραμπ  θα προωθήσει καμπάνια για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών. Και ήδη το ταξίδι της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα οποία πολιόρκησαν την Πρώτη Κυρία από τη στιγμή που, το απόγευμα της Δευτέρας, πάτησε με τις εντυπωσιακές λεοπάρ γόβες της στην πίστα της βάσης Αντριους στο Μέριλαντ για να αναχωρήσει για την αφρικανική περιοδεία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...