177
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη επί του Καζακστάν | IntimeSports

Πέντε γκολ η Εθνική στο Καζακστάν και τώρα… Γεωργία

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2024, 23:43
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη επί του Καζακστάν
|IntimeSports

Πέντε γκολ η Εθνική στο Καζακστάν και τώρα… Γεωργία

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2024, 23:43

Μία ψυχωμένη αλλά και γεμάτη ποιότητα Εθνική που μετά από χρόνια μοιάζει έτοιμη για μία συμμετοχή σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, επικράτησε πολύ άνετα με 5-0 του Καζακστάν και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο αγώνας στην OPAP Arena ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους έλληνες διεθνείς που προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με πέναλτι του Μπακασέτα. Ο Πέλκας έκανε το 2-0 στο 15′ ενώ πριν το ημίχρονο η Εθνική πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τον Ιωαννίδη στο 37ο λεπτό και τον Κουρμπέλη στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς χαμήλωσαν ταχύτητα και κράτησαν δυνάμεις ενόψει του μεγάλου τελικού με την Γεωργία την Τρίτη στην Τιφλίδα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ των Καζάκων στο 85′ με τους διεθνείς να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού.

EΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ (67′ Ρότα), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (46′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (74′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Πέλκας (64′ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης (64′ Κωνσταντέλιας).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σάτσκι, Καΐροφ (45′ Τοπάλοφ), Μπίστροφ, Μαρότσκιν, Γερλάνοφ, Βορογκόφσκι, Τσεσνόκοφ (68′ Ζούεφ), Μπεϊσεμπέκοφ (46′ Σαντιμπέκοφ), Ζαϊντουντίνοφ, Αστάνοφ (46′ Οράζοφ), Σαμορόντοφ (77′ Αϊμπέτοφ)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...