372
| INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν για παραίτηση Αναγνωστόπουλου: Γεννημένος ηθοποιός, αποκλείεται να ξεμπλέξαμε μαζί του!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2023, 16:18
|INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν για παραίτηση Αναγνωστόπουλου: Γεννημένος ηθοποιός, αποκλείεται να ξεμπλέξαμε μαζί του!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2023, 16:18

Την πρώτη αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, για την απόφαση του δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, να παραιτηθεί της έφεσης για την πρωτόδικη ποινή που του επιβλήθηκε (ισόβια για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, δεκαετής κάθειρξη για τη θανάτωση του σκύλου τους, συν 1,5 χρόνο για τις ψευδείς καταθέσεις του στις Αρχές), μεταφέρει ο βρετανικός Guardian.

Ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος -διά του συνηγόρου του – επικαλέστηκε «εξαιρετικά σοβαρούς λόγους» που τον οδήγησαν στην απόφαση να τερματίσει τις διαδικασίες του εφετείου,  χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

«Ο πελάτης μου αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, που δεν μπορούν να ανακοινωθούν, να παραιτηθεί από κάθε νόμιμο μέσο και συγκεκριμένα από την έφεση που άσκησε κατά της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας», δήλωσε ο δικηγόρος του 35χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης (δείτε τις δηλώσεις του εδώ).

Και όπως σχολιάζει o Guardian, η απόφαση αυτή σημαίνει όχι μόνο ότι ο Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, αλλά και ότι ακυρώνει κάθε προοπτική αποφυλάκισής του  (σ.σ. θα παραμείνει στη φυλακή περίπου 19 χρόνια: 16 χρόνια τα ισόβια, συν τα 3/5 από τις ποινές κάθειρξης των 11,5 ετών).

Κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη στο εφετείο, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε «έκπληκτος» από την απόφαση του 35χρονου πιλότου, εκφράζοντας όμως παράλληλα τις επιφυλάξεις του.

«Κάθε φορά που εμφανίζεται στο δικαστήριο αναγκαζόμαστε να ξαναζούμε τους εφιάλτες των δύο τελευταίων ετών και να ακούμε τα ψέματά του καθώς προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία της κόρης μου», έγραψε σε ένα email προς τη βρετανική εφημερίδα.

«Δυστυχώς δεν είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε ξεμπερδέψει μαζί του. Είναι ένα δύστροπος, διπρόσωπος μπάσταρδος, όχι πολύ έξυπνος, αλλά γεννημένος ηθοποιός που  πάντα ψάχνει να βρει την πρώτη ευκαιρία…

»Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί της έφεσής του και να επιστρέψει ήρεμα στη φυλακή για να εκτίσει την ισόβια κάθειρξη συν 11 και μισό χρόνια – δεν είναι τέτοιο άτομο», συμπλήρωσε ο Ντέιβιντ Κράους, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

 Σε κάθε περίπτωση ο πατέρας της Καρολάιν επανέλαβε την «υπόσχεσή» του ότι ούτε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ούτε και οι γονείς του θα ξαναδούν ποτέ την εγγονή του – την τριών ετών Λυδία που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται μαζί με τη γιαγιά της (τη μητέρα της Καρολάιν) στη Μανίλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...