246
Η είσοδος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ | Λιάκος Γιάννης / InTimeNews

ΠΑΣΟΚ: Ενορχηστρωμένο σχέδιο πολιτικής σκευωρίας από την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 18:10
Η είσοδος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ
|Λιάκος Γιάννης / InTimeNews

ΠΑΣΟΚ: Ενορχηστρωμένο σχέδιο πολιτικής σκευωρίας από την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 18:10

Για ενορχηστρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να «στήσει» πολιτική σκευωρία γενικότερα εις βάρος των πολιτικών της αντιπάλων, εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του, τα οποία ήδη έχουν δώσει τις απαντήσεις τους, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

Mε την ανακοίνωση, κατηγορείται η κυβέρνηση ότι «δεν ενδιαφέρονται για την «διαφάνεια», επιχειρούν μόνο να καθαρίσουν «πολιτικούς λογαριασμούς» με τους αντιπάλους τους».

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως από την πρώτη μελέτη της δικογραφίας, γίνεται φανερό πως ο Κυβερνητικός σχεδιασμός στηρίζεται αποκλειστικά σε ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις ανθρώπων, που μάλιστα δεν έχουν προσωπική ανάμιξη για τα όσα καταμαρτυρούν.

«Θυμίζουν πολύ έντονα μεθοδολογία του «βρώμικου ’89» με τους ψευδομάρτυρες και τα Πάμπερς. Είναι σαφές ότι η όλη μεθόδευση καθοδηγείται από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, με εκτελεστικούς βραχίονες Υπουργούς όπως τον πρώην Διοικητή της ΚΥΠ επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Δ. Παπαγγελόπουλο και θύλακες που αυτός ελέγχει στη Δικαιοσύνη», συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μεθοδεύσεις και τις ραδιουργίες της Κυβέρνησης και των πρόθυμων συνεργατών της που δεν θα περάσουν καθώς η αλήθεια πρέπει να λάμψει. «Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όλα στο φως. Με βάση τις θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες. Με την Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη να κάνει την δουλειά της. Να βρεθούν και τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι. Να αποκαλυφθούν και να γίνουν γνωστά όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με την υπόθεση. Όχι όπως τα φαντασιώνονται και τα πλάθουν στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε εδώ το σημείωμα του ΠΑΣΟΚ για τις ενέργειες μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης από το 2010-2015.