227
Aπό το πρωί εμπλεκόμενα πρόσωπα και εκπρόσωποι κομμάτων προσήλθαν στο γραφείο 131 της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας | ΙΝΤΙΜΕnews

Novartis: Αντίγραφα της δικογραφίας πήραν Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 13:59
Aπό το πρωί εμπλεκόμενα πρόσωπα και εκπρόσωποι κομμάτων προσήλθαν στο γραφείο 131 της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Novartis: Αντίγραφα της δικογραφίας πήραν Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 13:59

Αντίγραφα της δικογραφίας της Novartis δόθηκαν σε όλους τους εμπλεκόμενους κατόπιν σχετικής αίτησης. Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση και εκπρόσωποι κομμάτων προσήλθαν από νωρίς το πρωί στο γραφείο 131, στον πρώτο όροφο της Βουλής, για να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο της δικογραφίας.

269604

Κατά πληροφορίες πρώτοι αντίγραφα έλαβαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην υπουργοί Βαγγέλης Βενιζέλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Νωρίτερα σημειώθηκε επεισόδιο όταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στη δικογραφία, επιχείρησε να φωτογραφίσει με το κινητό του σελίδες της δικογραφίας.

Η παρέμβαση της φρουράς της Βουλής ήταν άμεση. Το κινητό αφαιρέθηκε απο τον κ. Λιντζέρη που διαμαρτυρήθηκε εντόνως. Τελικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποχρεώθηκε να σβήσει ενώπιόν των αστυνομικών τις φωτογραφίες και στη συνέχεια αποβλήθηκε από την αίθουσα.

269603

Η υπόθεση Νovartis κυριάρχησε και στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη συνεδρίαση έγινε μία πρώτη αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί από τις «καταιγιστικές» -όπως τις χαρακτηρίζουν- εξελίξεις στο «σκάνδαλο της Novartis».

Η συζήτηση, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ήταν προκαταρκτική και διευκρινίστηκαν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.

«Η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις», σημείωναν οι ίδιες πηγές, καθώς το ζήτημα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...