215
|

Πάρτι γενεθλίων παρά το lockdown από τον πρόεδρο του ΔΣΑ

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2020, 13:15

Πάρτι γενεθλίων παρά το lockdown από τον πρόεδρο του ΔΣΑ

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2020, 13:15

Τους κανόνες του lockdown φάνηκε να αγνοεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος οργάνωσε πάρτι γενεθλίων, όπου συγκεντρώθηκαν περί τα 10 άτομα.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση, στην οποία κανένας δεν φορούσε μάσκα, εκτός από τον κ. Βερβεσό, ανέβασε στο Instagram ένας από τους παριστάμενους. Αργότερα διέγραψε τις φωτογραφίες, όταν ξέσπασε θόρυβος για το θέμα.

«Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», έγραφαν μεταξύ άλλων οι αναρτήσεις.

Σε απάντησή του ο πρόεδρος του ΔΣΑ ανέφερε ότι δεν έγινε πάρτι, αλλά μια απλή συγκέντρωση, στην οποία του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Προσθέτει μάλιστα ότι στο γραφείο του έχει τρία μηχανήματα για την αποστείρωση του αέρα, ενώ κάνει λόγο για στοχοποίηση εις βάρος του.

«Ηταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου, που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στον Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι.

»Ηταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου, με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...