449
To ζευγάρι ποζάρει για την αφίσα της νέας παγκόσμιας περιοδείας του | Instagram

Παγκόσμια κοινή περιοδεία για Μπιγιόνσε και Jay Z

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 13:48
To ζευγάρι ποζάρει για την αφίσα της νέας παγκόσμιας περιοδείας του
|Instagram

Παγκόσμια κοινή περιοδεία για Μπιγιόνσε και Jay Z

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 13:48

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο ζευγάρι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Η είδηση λοιπόν ότι ράπερ Jay Z και η Μπιγιόνσε θα πραγματοποιήσουν μία κοινή περιοδεία μετά το 2014 δεν θα μπορούσε παρά να γίνει γρήγορα θέμα σε όλον τον κόσμο.

Οι δύο σταρ θα ξεκινήσουν τις συναυλίες τους από το Κάρντιφ, στη Βρετανία, την 6η Ιουνίου ενώ στο πλαίσιο των κοινών τους εμφανίσεων, το ζευγάρι θα δώσει 36 συναυλίες, με σταθμούς κυρίως στην Ευρώπη. Στη Γαλλία, αναμένεται να ανέβουν δύο φορές στη σκηνή, με μια συναυλία την 14η Ιουλίου στο Σταντ ντε Φρανς, στο Σεν Ντενί, στο Παρίσι και μια δεύτερη στο Νίκαια, την 17η Ιουλίου.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Η περιοδεία τους θα συνεχιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την αυλαία να πέφτει στο Βανκούβερ του Καναδά, στις 2 Οκτωβρίου.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια η Μπιγιόνσε με σειρά αναρτήσεων προς τους 112 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, το ζευγάρι ποζάρει πάνω σε μια μηχανή με την επιγραφή «OTR II», μια αναφορά στην κοινή τους περιοδεία με τίτλο «On the Run», το 2014, που τους είχε αποφέρει κέρδη ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανήρτησε επίσης ένα βίντεο σε «slow-motion» με πρωταγωνιστές τους δύο αστέρες της μουσικής βιομηχανίας. Εκεί ακούγεται και το κλασικό ρέγκε τραγούδι «I’m Still in Love With You» που δείχνει ότι οι αποκαλύψεις του Jay-Z για τα εξωσυζυγικά του τερτίπια δεν έχει χαλάσει την σχέση του ζευγαριού.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Να θυμίσουμε ότι η Μπιγιόνσε τον τελευταίο καιρό είναι αφιερωμένη στα δίδυμα παιδιά που γέννησε ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην σκηνή τον Απρίλιο, στο αμερικανικό φεστιβάλ Coachella.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...