417
Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων μέσα σε τρεις ώρες πήρε 3,7 εκατ. likes. Αναμένεται να ξεπεράσει την πρώτη φωτογραφία εγκυμοσύνης που έφτασε τα 11 εκατ. | BEYONCE/INSTAGRAM

Χαράς ευαγγέλια: Η Μπιγιονσέ ποζάρει με τα δίδυμα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2017, 12:37
Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων μέσα σε τρεις ώρες πήρε 3,7 εκατ. likes. Αναμένεται να ξεπεράσει την πρώτη φωτογραφία εγκυμοσύνης που έφτασε τα 11 εκατ.
|BEYONCE/INSTAGRAM

Χαράς ευαγγέλια: Η Μπιγιονσέ ποζάρει με τα δίδυμα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2017, 12:37

Η σοσιαλμιντιακή κοινότητα είναι μια κοινότητα με ευαισθησίες.

Εκνευρίζεται, στενοχωριέται, θλίβεται, απελπίζεται με το θέαμα του θερμόαιμου νταή στο Καλλιμάρμαρο και έριξε δυο-τρεις και στη γυναίκα του επειδή πήγε να τον συγκρατήσει και τελικά τον πλακώσανε οι πέριξ και αποχώρισε με σκισμένη μπλούζα και πεσμένη αδρεναλίνη από τις κερκίδες. Τα δύο βίντεο που δείχνουν τα πιο πάνω «έσπασαν» το ελληνικό ίντερνετ χθες και σήμερα.

Από την άλλη, αυτή η μοναδική, ευαίσθητη κοινότητα, που διψάει για «ανθρώπινα» νέα,  χαίρεται και ενθουσιάζεται σήμερα, με την σταρ μανούλα Μπιγιονσέ που γέννησε και επιτέλους φωτογραφήθηκε με τα μικροσκοπικά μωρά της – μάλιστα τα μουτράκια τους φαίνονται στη φωτογραφία.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Πάλι το λουκ της σταρ στην πόζα είναι «σέξι μαντόνα». Ζουμερή και με σοκολατένια επιδερμίδα. Αυτή τη φορά η λεχώνα στήθηκε σε ανοιχτό χώρο, μπροστά από θάμνους, με την ανθοστήλη της διάσημης φωτογραφίας της ως εγκύου και με φόντο τη θάλασσα.

Θαυμάστε την. «Εσπασε το ίντερνετ»!

Υ.Γ. Τα παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται θα ονομαστούν Σερ Κάρτερ και Ρούμι. Φωτογράφος είναι και σε αυτή τη λήψη ο αιθιοπικής καταγωγής multimedia καλλιτέχνης, Αγουόλ Ερικζού.