457
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία με την μικρότερη κόρη του, Δάφνη | Instagram

Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Μαζέψτε τον Καρανίκα – Στη Δικαιοσύνη οι επιθέσεις για την κόρη του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 13:40
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία με την μικρότερη κόρη του, Δάφνη
|Instagram

Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Μαζέψτε τον Καρανίκα – Στη Δικαιοσύνη οι επιθέσεις για την κόρη του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 13:40

Κατά την ενημέρωση των πολιτκών συντακτών τη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κλήθηκε να σχολιάσει άλλη μία βιτριολική ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις σπουδές της κόρης του, Δάφνης, στο Yale University.

Αυτή τη φορά επρόκειτο για όσα βγήκε να γράψει στο Facebook (δείτε τα κάτω)  ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, σε συνέχεια των ειρωνικών σχολίων (εδώ) από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον τομεάρχη Παιδείας, Νίκο Φίλη, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Νίκος Καρανίκας «κατέβασε» τελικά την ανάρτηση, παραδεχόμενος ότι η άθλια συκοφαντία την οποία τόσο εύκολα θέλησε να μοιραστεί με τους «συντρόφους» του στον ΣΥΡΙΖΑ, «ήταν ειδησεογραφικά λάθος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!  Και γι’αυτό, ένιωσε την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση… (σ.σ. ίσως και αυτούς που βιάστηκαν να την κάνουν share στον δικό τους «τοίχο»).

Και για να καλύψει και τον πρώην προϊστάμενό του στο Μαξίμου, θέλησε επίσης να επισημάνει ότι δεν είναι σύμβουλος του κ. Τσίπρα, αλλά εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, «είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος» (σ.σ. όχι τη λέξη συκοφαντικές δεν μπόρεσε να την εντάξει στη νέα του διορθωτική ανάρτηση).

Ο Πρωθυπουργός και η οικογένειά του στοχοποιούνται καθημερινά από την αξιωματική αντιπολίτευση, παρατήρησε στην αρχή του σχολίου του ο κ. Οικονόμου, κάνοντας λόγο για αθλιότητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ειδικά για το θέμα με τις σπουδές της κόρης του Πρωθυπουργού (και την «αξιοποίησή» του για αντιπολιτευτικούς σκοπούς), προανήγγειλε ότι τον λόγο θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

«Τι να πρωτοσχολοιάσει κανείς!; Δυσκολεύεται να βρει κάνεις λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της αθλιότητας. Γνωρίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός και η οικογένειά του αποτελούν στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι Η στρατηγική τους επιλογή, να πλήξουν τον χαρακτήρα του Πρωθυπουργού, τη σύζυγό του και τα παιδιά του» και τώρα «στοχοποιείται ένα 18χρονο κορίτσι με πράγματα αχαρακτήριστα. Εδώ δεν έχει χαθεί απλώς το μέτρο, μιλάμε για έναν κατήφορο χωρίς τελειωμό», ήταν η χαρακτηριστική επισήμανση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το ύφος του αντιπολιτευτικού λόγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

«Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, «ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού και μία ημέρα μετά (την ανάρτησή του) δεν έχει βρεθεί κανένας να τον μαζέψει και να τον αποδοκιμάσει».

«Επιβεβαιώνεται ο φόβος μας ότι χειρότερο από το να είσαι ανίκανος, είναι να είσαι ικανός για όλα», ότι «αυτός ο κατήφορος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει τέλος», κατέληξε στη σχετική αναφορά του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...