252
|

Οικονόμου για Τσίπρα: «Παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός»

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 21:42

Οικονόμου για Τσίπρα: «Παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός»

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 21:42

Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας «πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από συζήτηση στη Βουλή, ενώ προσθέτει ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι στους αρνητές των εμβολίων».

Όπως επισημαίνει ο κ. Οικονόμου, «ο κ. Τσίπρας με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του και την  ‘προοδευτική’ του διακυβέρνηση αγκαλιά με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Βαρουφάκη μάς οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα και τους πολίτες 100 δισ. ευρώ. Αυτά έκανε ως Πρωθυπουργός».

Προσθέτει ότι ο κ. Τσίπρας «σήμερα, μιας και μιλάει για αρνητές της πραγματικότητας, είναι εκείνος που εξακολουθεί να κλείνει το μάτι στους αρνητές των εμβολίων αφού δεν αποδοκιμάζει δημόσια των πρώην Υπουργό του που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

Καταλήγει ο κ. Οικονόμου: «Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να επανέλθει μετά από μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση με τον Πρωθυπουργό. Ενδεχομένως νιώθει ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στη συζήτηση. Ίσως γιατί όσο ισχυρίζεται με έπαρση ότι είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός, αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι μέχρι οι πολίτες να κληθούν να αποφασίσουν ξανά ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός».

https://twitter.com/atsipras/status/1462800918395736072.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας «αρνητής της πραγματικότητας». Εγραψε σχετικά: «Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του ‘εσείς μας βάλατε στα μνημόνια’! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News