277
Ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει την απόφαση του εθνικού συμβουλίου του κόμματος | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εκλογές και ο Καμμένος… εύχεται επιτυχία στον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2019, 14:39
Ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει την απόφαση του εθνικού συμβουλίου του κόμματος
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εκλογές και ο Καμμένος… εύχεται επιτυχία στον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2019, 14:39

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και σύμφωνα με ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου, οι ΑΝΕΛ δεν θα «κατέβουν» στις εκλογές του Ιουλίου. Και όχι μόνον αυτό, αλλά εμμέσως πλην σαφώς, δια του αρχηγού τους, πέφτουν… «στα τέσσερα» και εκφράζουν την ελπίδα ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός.

Μετά το πολύ κακό ποσοστό τους στις ευρωεκλογές, όπου συγκέντρωσαν μόλις 0,8% (45.149 ψήφους), υπήρχαν έντονες ενδείξεις ότι το κόμμα δεν θα μετάσχει στις εθνικές εκλογές.

Όντως, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του κόμματος, την Κυριακή το πρωί, ο κ.  Καμμένος ήταν άλλος άνθρωπος. Είπε, όση σημασία έχει η δήλωσή του μετά από όσα έχει εκστομίσει και πράξει κατά καιρούς:

«Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές».

Δήλωσε στη συνέχεια ότι θεωρεί καθήκον του να δημιουργηθεί η σταθερότητα και ένα μέλλον ευημερίας για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι νέοι που έφυγαν κατά τη διάρκεια της κρίσης και υπογράμμισε ότι θα παραμείνει ενεργός. Κατέληξε:

«Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε χρόνο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ευημερίας του ελληνικού λαού. Για τον λόγο αυτόν, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...