240
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφθάνει στη Σύνοδο των G7, στο Κεμπέκ του Καναδά | Leon Neal/Getty Images/Ideal Images

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζητεί σεβασμό απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήταν μεθυσμένος

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 17:27
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφθάνει στη Σύνοδο των G7, στο Κεμπέκ του Καναδά
|Leon Neal/Getty Images/Ideal Images

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζητεί σεβασμό απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήταν μεθυσμένος

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 17:27

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζήτησε «σεβασμό» την Τετάρτη όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ήταν μεθυσμένος όταν παραπάτησε και χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, την περασμένη εβδομάδα, στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου -έγινε για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ- όπως είχαν πει προηγουμένως και οι βοηθοί του, ότι την περασμένη Τετάρτη είχε μια κρίση ισχιαλγίας από την οποία υποφέρει εδώ και καιρό, μαζί με κράμπα στα πόδια.

Στο βίντεο, το οποίο έδωσε τότε στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail, εμφανίζονται ηγέτες οι οποίοι συμμετείχαν στη συνάντηση του ΝΑΤΟ -ανάμεσά τους και ο Μακρόν- να βοηθούν τον Γιούνκερ να περπατήσει.

Ο 63χρονος πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε πόνους στην πλάτη και στα πόδια και απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι το πρόβλημά του εκείνη την ημέρα είχε οποιαδήποτε σχέση με το αλκοόλ. Ετσι κι αλλιώς, ο Γιούνκερ έχει απορρίψει επανειλημμένα τους ισχυρισμούς ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με το αλκοόλ – έναν ισχυρισμό που προέβαλαν, κυρίως, βρετανικά ΜΜΕ, όταν το Λονδίνο προσπαθούσε να μπλοκάρει τον διορισμό του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πριν από τέσσερα χρόνια.

«Αυτή ήταν η περίπτωση την περασμένη Τετάρτη και αυτή είναι η περίπτωση σήμερα το πρωί και θα είναι η περίπτωση απόψε και αύριο το πρωί», είπε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι προφανώς και δεν ήταν μεθυσμένος εκείνη την ημέρα.

«Μου κάνει εντύπωση το ενδιαφέρον ορισμένων για αυτά τα θέματα που δεν είναι καν επουσιώδη και ζητώ σεβασμό», υπογράμμισε..

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...