451
Ο Χιου Γκραντ σε σκηνή από τη βρετανική τηλεοπτική σειρά «A very english scandal» | IMDB

Χιου Γκραντ: Οι σημερινοί σταρ ξεπουλάνε την εικόνα τους στα social media

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 16:38
Ο Χιου Γκραντ σε σκηνή από τη βρετανική τηλεοπτική σειρά «A very english scandal»
|IMDB

Χιου Γκραντ: Οι σημερινοί σταρ ξεπουλάνε την εικόνα τους στα social media

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 16:38

Οι συνεντεύξεις του Χιου Γκραντ δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Και περικλείουν πάντα γερές δόσεις του ασυναγώνιστου βρετανικού του χιούμορ. Η ιταλική La Repubblica φιλοξένησε συνέντευξή του με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δραματική σειρά «A very english scandal», αλλά και την απόφασή του να παντρευτεί στα 57 του, σβήνοντας το όνομά του από τη λίστα με τους πιο ορκισμένους εργένηδες.

«Οταν ήμουν νέος, έκανα τη μία ταινία μετά την άλλη. Σχεδόν δεν είχα χρόνο να σκεφτώ τι κάνω, πολλά γίνονταν από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν ένιωθα να έχω έναν προορισμό στη ζωή μου. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος και πιο ώριμος για να αφοσιωθώ στην πατρότητα. Ο ρόλος του πατέρα είναι ο πιο απαιτητικός απ’ όλους» εξομολογείται ο διάσημος ηθοποιός.

epa06540825 British actor Hugh Grant (L) and producer Anna Eberstein (R) arrive ahead of the 71st annual British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London, Britain, 18 February 2018. The ceremony is hosted by the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA). EPA/NEIL HALL
Ο Χιου Γκραντ με τη σύζυγό του Αννα Εμπερσταϊν στα βρετανικά βραβεία Bafta τον Φεβρουάριο του 2018. Αποδεικνύει ότι σε αντίθεση με τους νεότερους σταρ, ο ίδιος εξακολουθεί να φοράει σμόκιν στις επίσημες εμφανίσεις του (EPA/NEIL HALL)

Ο Γκραντ είναι πατέρας πέντε παιδιών! Τα δύο τα απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τιγκλάν Χονγκ το 2011 και το 2013, και τα υπόλοιπα τρία με τη σύζυγό του, Αννα Εμπερσταϊν, το 2012, το 2015 και στις αρχές του 2018. Αν κάτι δεν σας βγαίνει με τις χρονολογίες, η απάντηση είναι ότι ο Γκραντ είχε επανασυνδεθεί ερωτικά κάποια στιγμή με την πρώην του-όπως είπαμε, ο τίτλος του πιο περιζήτητου εργένη δεν ήταν καθόλου τυχαίος.

«Μου αρέσει πολύ η ιδέα να είμαι ακόμη δραστήριος στα 65 μου και να μπορώ να τρέχω και να παίζω μαζί με τα παιδιά μου, τα οποία τώρα είναι πολύ μικρά» λέει. Οσο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον την υποκριτική, «η υποκριτική για μένα, είναι σαν να πηγαίνω διακοπές σε ένα μέρος που μου αρέσει πολύ. Φτάνω στο στούντιο στην ώρα μου, κάνω ό,τι μου λέει ο σκηνοθέτης μου, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και μετά γυρίζω σπίτι και αλλάζω πάνες στα παιδιά μου».

Τώρα λοιπόν που μεγαλώνει και ωριμάζει, πώς βλέπει τους νεότερους σταρ; «Δεν μου αρέσει που κανείς πλέον δεν βάζει σμόκιν στις πρεμιέρες. Και όλα τριγύρω μας είναι ψηφιακά, τέρμα το σελιλόιντ. Δεν μου αρέσει που οι σημερινοί σταρ είναι τόσο διαθέσιμοι και τόσο προσβάσιμοι μέσα από τα social media. Είναι σα να ξεπουλάνε την εικόνα τους. Παλιά θεωρούνταν πλάσματα δυσπρόσιτα και μυστηριώδη. Τώρα η μαγεία τους έχει χαθεί, από φόβο μην τους περάσουν οι fans και οι followers για σνομπ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...