218
Ο βρετανός ηθοποιός ως «The Young Pope» | IMDB/HBO

Ο Τζουντ Λο μαθαίνει να φυσάει γυαλί στο εργοστάσιο Μουράνο της Βενετίας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 18:26
Ο βρετανός ηθοποιός ως «The Young Pope»
|IMDB/HBO

Ο Τζουντ Λο μαθαίνει να φυσάει γυαλί στο εργοστάσιο Μουράνο της Βενετίας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 18:26

Περίπου δυο χρόνια μετά την προβολή της σειράς του Πάολο Σορεντίνο, «The Young Pope» με πρωταγωνιστές τους Τζούντ Λο και Νταιάν Κίτον, η μίνι σειρά επιστρέφει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO, με τίτλο «The New Pope» για την δεύτερη σεζόν της.

Ο Σορεντίνο σκηνοθετεί για ακόμα μια φορά και τα οκτώ επεισόδια και συνυπογράφει το σενάριο της μίνι-σειράς που γυρίζεται αυτή τη χρονική περίοδο στη Βενετία.

Μάλιστα, ο 46χρονος Λο έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και επισκέφτηκε το εργοστάσιο των φημισμένων Μουράνο, έξω από την Βενετία, προκειμένου να μάθει πώς κατασκευάζονται τα διάσημα προϊόντα από γυαλί.

Μια φωτογραφία που διέρρευσε στα ιταλικά ΜΜΕ τον δείχνει να μαθαίνει την τεχνική του φυσητού γυαλιού.

Ο Λο, αφοσιωμένος στο έργο του, φυσάει με ένα φυσερό την υγρή μάζα του γυαλιού και της δίνει μορφή.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη σειρά, παρά μόνο για τον Τζον Μάλκοβιτς, αν και δημοσιεύματα αναφέρουν την εμπλοκή και της Σάρον Στόουν ως γκεστ.

Το «The New Pope» ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Ρώμη τον περασμένο Νοέμβριο, κατόπιν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί μετακινήθηκαν στη Βρετανία, και μετά την Βενετία θα επιστρέψουν και πάλι στη Ρώμη, με την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της μίνι-σειράς να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...