171
Ο Πρωθυπουργός ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του για την προσέλκυση αράβων επενδυτών και με την πάντα χρήσιμη «body language» | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Τσίπρας διέβη τον Ρουβίκωνα (!) της κρίσης

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 10:34
Ο Πρωθυπουργός ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του για την προσέλκυση αράβων επενδυτών και με την πάντα χρήσιμη «body language»
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Τσίπρας διέβη τον Ρουβίκωνα (!) της κρίσης

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 10:34

Σύμπτωση; Στοχευμένη χρήση της γνωστής ρήσης; Ο Πρωθυπουργός σε ρόλο τρολ; Όπως και να έχει ο  Αλέξης Τσίπρας το είπε υπερήφανα στους άραβες επενδυτές για να τους πείσει να βάλουν τα πετροδόλαρα στη «διψασμένη» Ελλάδα: «Η χώρα έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της κρίσης»!

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη δεύτερη Ευρω-Αραβική Διάσκεψη, η οποία πραγματοποιείται (αυτό το διήμερο) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση.

«Η Ελλάδα», πανηγύρισε,  «έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της κρίσης» και αυτό δεν το δείχνουν μόνον οι αριθμοί, ενώ πλέκοντας το εγκώμιο της χώρας υπό τη διακυβέρνησή του, είπε στους Αραβες ότι «αποτελεί μια κρίσιμη γεωπολιτικά χώρα και ιδιαίτερα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό».

Δεν παρέλειψε τέλος να αναφερθεί στους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τους Ελληνες με τον αραβικό κόσμο, καλώντας τον να σπεύσει να αξιοποιήσει τη σημαντική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει σήμερα η Ελλάδα.

Όχι, ο Ρουβίκωνας δεν έκανε την εμφάνισή του στο Μέγαρο καθώς τα μέτρα ασφαλείας στη γύρω περιοχή ήταν δρακόντεια, άσε που είχε και σταθμευμένη κλούβα των ΜΑΤ στην οδό Κόκκαλη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...