269
Εκτός πρωτοκόλλου και πάλι, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε στη συνέντευξή του το περιεχόμενο της συζήτησης του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ | Reuters

Ο Τραμπ δηλώνει υποψήφιος για δεύτερη θητεία

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 13:16
Εκτός πρωτοκόλλου και πάλι, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε στη συνέντευξή του το περιεχόμενο της συζήτησης του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ
|Reuters

Ο Τραμπ δηλώνει υποψήφιος για δεύτερη θητεία

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 13:16

Το 2016 ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Εξελέγη ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά και στην πρώτη διετία της προεδρικής του θητείας δεν σταματά να εκπλήσσει. Το Οβάλ Γραφείο φαίνεται να του αρέσει πολύ και πλέον το επιβεβαίωσε και ο ίδιος: ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, διεκδικώντας την ψήφο του αμερικανικού λαού για μία δεύτερη θητεία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday, ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος.

«Λοιπόν, έχω κάθε πρόθεση να είμαι. Όλοι φαίνεται πως το θέλουν», απάντησε στο σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Ο κ. Τραμπ δεν έμεινε ωστόσο εκεί αλλά έσπευσε να σημειώσει -προεξοφλώντας τη νίκη του και στις επόμενες προεδρικές εκλογές- ότι δεν φαίνεται να  υπάρχει κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να τον κερδίσει. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο, αφού την άφησε να περπατάει πίσω του (δείτε το βίντεο κάτω), μίλησε για τη συνάντηση που είχε με  τη βασίλισσα Ελισάβετ  και, για μία ακόμη φορά εκτός πρωτοκόλλου, αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής τους.

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τη βασίλισσα για το Brexit, ο Τραμπ το επιβεβαίωσε λέγοντας:  «Το έκανα. Είπε ότι είναι—και έχει δίκιο—πολύ περίπλοκο πρόβλημα, νομίζω ότι κανείς δεν είχε ιδέα πόσο περίπλοκο επρόκειτο να είναι. Όλοι νόμιζαν “είναι πολύ απλό, είμαστε μέσα (στην ΕΕ) ή δεν είμαστε, οπότε θα δούμε”».

Αναφερόμενος στην 92χρονη Ελισάβετ, την χαρακτήρισε «απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυή και πολύ όμορφη». Και «όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα», θέλησε να εξηγήσει με το γνωστό απλοϊκό του ύφος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...