220
Ο Κάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ | EPA/CLAUDIO ONORATI

Ο τηλεοπτικός Κάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 13:01
Ο Κάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ
|EPA/CLAUDIO ONORATI

Ο τηλεοπτικός Κάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 13:01

Τέλος στην αγωνία για το ποιος σκηνοθέτης θα αναλάβει την επόμενη ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ, ύστερα από την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ. Και το όνομα αυτού, Κάρι Φουκουνάγκα. Ο Μπόιλ είχε επικαλεστεί πριν από λίγο καιρό «καλλιτεχνικές διαφορές» αποχαιρετώντας τη συγκεκριμένη σκηνοθετική καρέκλα.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC,  οι παραγωγοί Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για το πολυσχιδές και καινοτόμο ταλέντο του Φουκουνάγκα.

Αυτές τις ημέρες θα αρχίσει να προβάλλεται από το Netflix η επιστημονικής φαντασίας σειρά «Maniac» που έχει σκηνοθετήσει, με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν. Στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει και αρκετά επεισόδια της πολύ επιτυχημένης σειράς «True Detective». Με άλλα λόγια, o 41χρονος Φουκουνάγκα έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την καταιγιστική δράση και το μυστήριο. Στοιχεία απαραίτητα για κάθε Τζέιμς Μποντ ταινία που σέβεται τον εαυτό της.

Ο Κάρι Φουκουνάγκα δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στην Εμα Στόουν, στα γυρίσματα της νέας σειράς του Netflix «Maniac» (Netflix)

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου και η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Πριν από την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μπόιλ, η πρεμιέρα της νέας ταινίας είχε προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου του 2019, αλλά όπως ήταν φυσικό, η παραγωγή καθυστέρησε λόγω της αντικατάστασής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...