376
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες του «Game of Thrones». Και όχι άδικα | HBO

Ο μικροσκοπικός γίγαντας «Τύριον» αποχαιρετά το «Game of Thrones»

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 16:36
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες του «Game of Thrones». Και όχι άδικα
|HBO

Ο μικροσκοπικός γίγαντας «Τύριον» αποχαιρετά το «Game of Thrones»

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 16:36

Λίγο αφού πρόσθεσε στη συλλογή του το τρίτο κατά σειρά Emmy για την εμβληματική ερμηνεία του στην δημοφιλέστατη σειρά «Game of Thrones», ο Πίτερ Ντίνκλατζ μίλησε για το επερχόμενο τέλος του σίριαλ και για τον ρόλο του «Τύριον».

Ο μικροσκοπικός γίγαντας του «Game of Thrones», ο μπάσταρδος γιος της οικογένειας Λάνιστερ, κατάφερε να επιβιώσει σε όλες αυτές τις σεζόν χτίζοντας τη δύναμή του, μέσα από έναν πολύπλοκο ιστό συμμάχων. Μιλώντας για την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων τον Ιούλιο του 2018, είπε χαρακτηριστικά: «Ηταν πολύ στενάχωρο. Δεν ήταν μόνο μία σπουδαία σειρά στην οποία συμμετείχα, αλλά και μία τεράστια οικογένεια στην οποία ανήκα».

Πίτερ Ντίνκλατζ και Εμίλια Κλαρκ, «Τύριον» και «Ντενέρις Ταργκάριεν» (HBO)

Και συνεχίζοντας: «Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος που λέει κάτι τέτοιο, αλλά στην δική μου περίπτωση, ζούσα για πολύ καιρό πολύ μακριά από το σπίτι μου. Μένω στη Νέα Υόρκη και τα γυρίσματα γίνονταν στην Ευρώπη κι έτσι χρειαζόταν να μείνω εκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου για το Σαββατοκύριακο. Αυτό με έκανε να αναπτύξω πολύ βαθιά σχέση με την Ιρλανδία, και με μερικές ακόμη χώρες όπου έγιναν τα γυρίσματα. Μου ήταν πολύ δύσκολο να πω αντίο, γιατί δεν έλεγα αντίο μόνο στη σειρά, αλλά σε μία ολόκληρη ζωή που είχα μέσα και χάρη σ’αυτήν».

Χειραψία με τον «Τζον Σνόου» σε σκηνή από την προτελευταία σεζόν (ΗΒΟ)

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety,  ο Ντίνκλατζ δεν ήταν από την αρχή σίγουρος ότι έπρεπε να πάρει μέρος σε ένα τόσο φιλόδοξο κόνσεπτ επιστημονικής φαντασίας. Αυτό είχε να κάνει με το τόσο χαρακτηριστικό παρουσιαστικό του, και τους φόβους του ηθοποιού ότι θα κατέληγε να είναι καρικατούρα.

«Δυστυχώς, προτού έρθει στη ζωή μου αυτός ο ήρωας, οι ρόλοι που μου πρότειναν λόγω του μεγέθους μου, δεν ήταν αρκετά ενδιαφέροντες ώστε να αποφασίσω να τους υποδυθώ» τόνισε.

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία του «Game of Thrones», η όγδοη και τελευταία σεζόν της οποίας θα προβληθεί μέσα στο 2019, ο Ντίνκλατζ είπε ότι ύστερα από πολλά χρόνια δουλειάς σε ανεξάρτητες παραγωγές με περιορισμένο κοινό, λάτρεψε τον συγκεκριμένο ρόλο και όλες τις ιστορίες που διηγήθηκε αυτή η σειρά: «Είναι τόσο όμορφο όταν συντονίζεσαι με τόσες χιλιάδες ανθρώπους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...