243
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψέλνει, μόνος του, στο ναό | Screenshot/YouTube

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψέλνει σε άδεια εκκλησία «με ειδική άδεια»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2020, 11:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/03/2020, 14:50
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψέλνει, μόνος του, στο ναό
|Screenshot/YouTube

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψέλνει σε άδεια εκκλησία «με ειδική άδεια»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2020, 11:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/03/2020, 14:50

Το πρόσωπο των ημερών, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και υπεύθυνος για τον κορονοϊό στη χώρα μας, Σωτήρης Τσιόδρας, εκτός από διακεκριμένος επιστήμονας, είναι και ιεροψάλτης.

Ετσι λοιπόν την Κυριακή, όπως αποκάλυψαν πρώτα τα parapolitika.gr, άφησε για λίγο την επιστημονική μάχη και έδωσε με τον δικό του τρόπο το «παρών» στην μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χωρίς την παρουσία πιστών, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Το enikos.gr μάλιστα ανάρτησε και βίντεο της λειτουργίας:

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Εδώ και μερικές ημέρες ισχύει η απόφαση του Πρωθυπουργού για απαγόρευση κάθε λειτουργίας στους ιερούς ναούς, με εξαίρεση εκείνες που γίνονται αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της ραδιοφωνικής της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του.

Ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας, σε μήνυμά του στα social media και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε για «λάθος μήνυμα» προς τους πολίτες που έχουν διαταχθεί να μείνουν σπίτι, είπε ότι η παρουσία του ως ψάλτου σττην εκλλησία έγινε «με ειδική άδεια». Σημείωσε ότι ήταν ένα άτομο σε 1.000 τ.μ. Και έκανε λόγο για «ρατσισμό».

Το «ειδική άδεια» αναφέρεται προφανώς στην τέλεση της λειτουργίας στον συγκεκριμένο ναό: έγινε για να μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Real FM.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...