174
Αδεια πόλη το Σάββατο η Θεσσαλονίκη, λόγω μέτρων αλλά και φυγής... | Intime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιο #μενουμεσπιτι; Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2020, 19:12
Αδεια πόλη το Σάββατο η Θεσσαλονίκη, λόγω μέτρων αλλά και φυγής...
|Intime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιο #μενουμεσπιτι; Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2020, 19:12

Αυξημένη ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το προηγούμενο,  η μετακίνηση των Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική.

«Εχουμε λίγο πιο αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων σε σχέση με χθες [Παρασκευή], σε κάθε περίπτωση όμως είναι λιγότεροι εκείνοι που ξεκίνησαν χθες και σήμερα για τη Χαλκιδική σε σχέση με αυτούς που ήρθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως «πολλοί από αυτούς που ήρθαν πριν μια εβδομάδα, παρέμειναν στη Χαλκιδική, όπως φαίνεται και από την κίνηση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών στις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ της περιοχής».

«Η δική μας παραίνεση προς τον κόσμο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του κορονοϊού ήταν, αφού ήρθαν όσοι ήρθαν, τουλάχιστον να παραμείνουν στο σπίτι. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν και έξω και δεν αναμένεται να βοηθήσει την κατάσταση ο καιρός που σήμερα είναι καταπληκτικός» προσέθεσε ο κ. Γιώργος.

Απηύθυνε, εξάλλου, έκκληση σε όλους να σκεφτούν τον περίγυρό τους και τους δικούς τους ανθρώπους και να αναλογιστούν ότι το σύστημα υγείας στη Χαλκιδική δεν «σηκώνει» μεγάλη επιβάρυνση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...