232
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε μια μικρή περιπέτεια, καθώς χρειάστηκε να φύγει από έξοδο κινδύνου πολυτελούς, φλεγόμενου ξενοδοχείου | EPA/DAVID MOIR

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σώθηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά στο ξενοδοχείο του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 10:43
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε μια μικρή περιπέτεια, καθώς χρειάστηκε να φύγει από έξοδο κινδύνου πολυτελούς, φλεγόμενου ξενοδοχείου
|EPA/DAVID MOIR

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σώθηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά στο ξενοδοχείο του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 10:43

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς ήταν μεταξύ των δεκάδων επισκεπτών που εκκένωσαν βιαστικά το ξενοδοχείο «Mandarin Oriental» όταν έπιασε φωτιά, βγάζοντας πυκνούς μαύρους καπνούς και αναστατώνοντας το κεντρικό Λονδίνο.

Ο 12ος όροφος του πολυτελούς ξενοδοχείου τυλίχτηκε στις φλόγες το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018 και ο φακός ενός επισκέπτη καταγράφει την κάθοδο του 44χρονου τραγουδιστή από μία έξοδο κινδύνου.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η Daily Mail και πολλά ακόμη ξένα μέσα, ο Γουίλιαμς φαίνεται να κατεβαίνει βιαστικά μαζί με άλλους πελάτες του πεντάστερου ξενοδοχείου, που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τα Harrods και το Χάιντ Παρκ και αν θες να περάσεις έστω ένα βράδυ εκεί, η διανυκτέρευση θα σου στοιχίσει 600 στερλίνες.

hotel

Οπως όλα δείχνουν, ο τραγουδιστής διέμενε στο ξενοδοχείο στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου Soccer Aid,  που θα διεξαχθεί Σαββατοκύριακο  9 και 10 Ιουνίου 2018.

Καθώς βγαίνει στον δρόμο, ύστερα από τη μικρή αλλά τρομαχτική αυτή περιπέτεια, ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει χειρονομίες και νεύματα ικανοποίησης για το γεγονός ότι, τόσο εκείνος όσο και οι γύρω του, κατάφεραν να βγουν σώοι από το φλεγόμενο ξενοδοχείο.

hotel1

Η φωτιά ξέσπασε στις σουίτες του 12ου ορόφου, μόλις μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα του ξενοδοχείου, ύστερα από μία μακροχρόνια ανακαίνιση που κόστισε εκατομμύρια ευρώ.

Στο σημείο έφτασαν 120 πυροσβέστες με 15 οχήματα προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...