206
Ο Τομ Κρουζ επιδίδεται σε επικίνδυνη αποστολή στην κυριολεξία! | Paramount Pictures

Ο Τομ Κρουζ έγινε ο κασκαντέρ του εαυτού του

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 10:14
Ο Τομ Κρουζ επιδίδεται σε επικίνδυνη αποστολή στην κυριολεξία!
|Paramount Pictures

Ο Τομ Κρουζ έγινε ο κασκαντέρ του εαυτού του

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 10:14

«Επικίνδυνη αποστολή» στην κυριολεξία! Ο Τομ Κρουζ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO». Πρόκειται για μία πτώση από μεγάλο υψόμετρο, με το αλεξίπτωτο να ανοίγει κάποια μέτρα πριν από το έδαφος και συνήθως γίνεται από πολύ καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, ως μια μέθοδος για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τους εντοπίσει ο εχθρός.

Ο 55χρονος σταρ του κινηματογράφου αποφάσισε λοιπόν να γίνει κασκαντέρ του εαυτού του και όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Independent, γύρισε την επικίνδυνη σκηνή για τις ανάγκες του σίκουελ «Mission: Impossible – Fallout» (Επικίνδυνη Αποστολή-Η πτώση».

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, προμοτάροντας με τον καλύτερο τρόπο την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2018, ο Τομ Κρουζ πηδάει από ένα αεροσκάφος που πετά στα 25.000 πόδια, ενώ το αλεξίπτωτό του ανοίγει μόλις στα 2.000 πόδια (600 μέτρα) από το έδαφος, όπως εξηγούν οι δημιουργοί της ταινίας.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής έσπασε τον αστράγαλό του πέρυσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας άλλης επικίνδυνης σκηνής για το «Mission: Impossible – Fallout», όταν πραγματοποίησε άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια, προτού πέσει πάνω σε έναν τοίχο. Μάλλον ο Τομ Κρουζ ονειρευόταν να γίνει κασκαντέρ όταν ήταν μικρός και όπως όλα δείχνουν, το παλεύει και τα καταφέρνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...