179
Κανένας δεν «άκουγε» το κοινό του όπως ο Prince. Μια σχέση ενεργητική, διαρκής, παθιασμένη. Εδώ σε συναυλία του στο Αμπου Ντάμπι το 2010! | REUTERS/Jumana El-Heloueh/File Photo

Ο Πρινς τραγουδά τελευταία φορά το «Purple Rain»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2016, 08:54
Κανένας δεν «άκουγε» το κοινό του όπως ο Prince. Μια σχέση ενεργητική, διαρκής, παθιασμένη. Εδώ σε συναυλία του στο Αμπου Ντάμπι το 2010!
|REUTERS/Jumana El-Heloueh/File Photo

Ο Πρινς τραγουδά τελευταία φορά το «Purple Rain»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2016, 08:54

Δεν επέτρεπε στο κοινό να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τις συναυλίες του. Κάποιοι όμως το έκαναν. Και τώρα τον βλέπουμε να τραγουδά τελευταία φορά τη «μοβ βροχή του» που καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο επί δεκαετίες.

Το απόσπασμα που ανέβηκε στο twitter από τον χρήστη Jake Reuse μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου που συγκλονιστικού περφόρμερ και αναμορφωτή της σύγχρονης μουσικής σκηνής έχει γίνει ήδη viral. Και προκαλεί ρίγη συγκίνησης να βλέπεις τον Πρίγκιπα να παίζει στο πιάνο και να τραγουδά για τελευταία φορά μπροστά σε κοινό τον ύμνο του, το «Purple Rain».

H συναυλία δόθηκε στην Ατλάντα, στις 7 Απριλίου στο πλαίσιο της περιοδείας του Piano & A Microphone που πραγματοποιούσε από τις 21 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά αρρώστησε από γρίπη και φτάσαμε το βράδυ της Πέμπτης στην είδηση για τον θάνατό του, τα αίτια του οποίου δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...