300
O Ρονάλντο προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ | REUTERS/Rupak De Chowdhuri

Ο Μαραντόνα έγινε ένα -αποτυχημένο- άγαλμα που τρομάζει [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 12:24
O Ρονάλντο προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ
|REUTERS/Rupak De Chowdhuri

Ο Μαραντόνα έγινε ένα -αποτυχημένο- άγαλμα που τρομάζει [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 12:24

Πριν αρκετούς μήνες, ένα άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας είχε προκαλέσει σάλο. Ο καλλιτέχνης προφανώς ήθελε να δημιουργήσει μια προτομή με τον πορτογάλο σταρ να χαμογελάει όμως το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Το πάθημα των Πορτογάλων πάντως δεν φαίνεται να έγινε μάθημα. Και αν έγινε, αυτό δεν έφτασε στην Ινδία. Ετσι, μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ντιέγκο Μαραντόνα  που ήταν καλεσμένος στην Καλκούτα για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που φιλοτεχνήθηκε για χάρη του.

Πρόκειται για ένα άγαλμα 3,66 μέτρων, που δείχνει τον Μαραντόνα να κρατάει στα χέρια του το τεράστιο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που κατέκτησε το 1986 στο Μεξικό. Ο Μαραντόνα που αποτύπωσαν οι Ινδοί καλλιτέχνες μπορεί να κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ, όμως σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει σε εκείνον τον τύπο του 1986. Αφού ξεπέρασε πάντως το σοκ ο θρύλος του ποδοσφαρίου, φάνηκε να το διασκεδάζει.

«Δεν είμαι θεός του ποδοσφαίρου, είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Κολκάτα. Είναι εκπληκτικό να έχω το άγαλμά μου εδώ», δήλωσε ο Μαραντόνα όταν βρήκε ξανά την λαλιά του.

Οσο για τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το όχι και τόσο επιτυχημένο εγχείρημα των Ινδών. Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι είπαν ότι το άγαλμα του Ντιεγκίτο είναι τρομακτικό ενώ κάποιος παρατήρησε ότι αυτό στην πραγματικότητα απεικονίζει… μία γιαγιά.

Εσείς τι λέτε;

DQ1TuhYWkAA6f6q

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...