208
O Lordi εμβολιάζεται στο Ροβανιέμι | Lehtikuva/Jouni Porsanger via REUTERS

Ο Λόρντι εμβολιάστηκε έτσι στο Ροβανιέμι

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 15:04
O Lordi εμβολιάζεται στο Ροβανιέμι
| Lehtikuva/Jouni Porsanger via REUTERS

Ο Λόρντι εμβολιάστηκε έτσι στο Ροβανιέμι

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 15:04

Τον θυμάστε τον Λόρντι; Εκείνον τον παράξενο φινλανδό μουσικό που μαζί με το ομώνυμο χέβι μέταλ συγκρότημα και το τραγούδι «Hard Rock Hallelujah» είχε κερδίσει τον διαγωνισμό της Eurovision που είχε γίνει στην Αθήνα το 2006; Ο συγκεκριμένος μουσικός λοιπόν, κατά κόσμον Τόμι Πέτερι Πουτάανσου, συνεχίζει να τιμά την εκκεντρική περσόνα που δημιούργησε και εμφανίστηκε ντυμένος ως τέρας για να λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Covid-19.

Ο Λόρντι συμμετείχε έτσι σε μια ειδική εκδήλωση την Κυριακή στο Ροβανιέμι ώστε να ενθαρρυνθούν όσοι Φινλανδοί δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα εν όψει και του δύσκολου χειμώνα και ενώ υπάρχει γενικευμένη ανησυχία για την επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα.

Με πληθυσμό 5,5 εκατ. κατοίκους, η Φινλανδία μετρά 3,7 εκατ. πολίτες που έχουν λάβει την πρώτη δόση και 1,962 εκατ. που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

O Λόρντι δεν ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της μουσικής σκηνής που εμβολιάστηκε τα τελευταία 24ωρα παροτρύνοντας κι άλλους να το κάνουν.

Οσο και αν συνιστά ιεροσυλία να αναφέρεις τον σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο ίδιο κείμενο με έναν τύπο σαν τον Φινλανδό, ο άλλοτε ηγέτης των Beatles έκανε και αυτός τη δόση του και έστειλε το μήνυμά του.

O σερ Πολ είναι 79 ετών. Είναι πάντα cool και τώρα είναι και εμβολιασμένος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...