332
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τα χαρτιά του στον Πιρς Μόργκαν | Twitter

Ο Κριστιάνο ψάχνει τις γυναίκες των McDonalds που του έδιναν δωρεάν φαγητό

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 15:46
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τα χαρτιά του στον Πιρς Μόργκαν
|Twitter

Ο Κριστιάνο ψάχνει τις γυναίκες των McDonalds που του έδιναν δωρεάν φαγητό

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 15:46

Πριν από 25 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντος Σάντος Αβέιρο έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ενα φτωχόπαιδο από τη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, που κατάφερε να γίνει ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου. Πολλοί τον κατηγόρησαν για υπέρμετρη αλαζονεία: έδειχνε λέει τους κοιλιακούς του στην κάμερα. «Ο Κριστιάνο είναι ψώνιο. Ο Κριστιάνο δεν θα γίνει ποτέ Ρονάλντο». Διαψεύστηκαν κατά κράτος: ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κερδίσει (μέχρι στιγμής) πέντε χρυσές μπάλες. Ο άλλος Ρονάλντο (Ναζάριο), μια. Και όλα αυτά με αντίπαλο τον Λιονέλ Μέσι.

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον Πιρς Μόργκαν, ο Ρονάλντο μίλησε για τα πάντα: τον αλκοολικό πατέρα του, την ταπεινή καταγωγή του αλλά και τα… McDonald’s κοντά στο γήπεδο της Σπόρτινγκ, από τα οποία περνούσε κάθε βράδυ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Και λέμε περνούσε γιατί λεφτά να φάει δεν είχε. Ετσι, οι πιτσιρικάδες χτυπούσαν κάθε βράδυ την πίσω πόρτα του εστιατορίου με την ελπίδα ότι οι υπάλληλοι θα τους προσφέρουν αφιλοκερδώς τα μπέργκερ που περίσσεψαν.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Ρονάλντο έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Δεν ξέχασε όμως ποτέ την ταπεινή καταγωγή του. Οι Times του Λονδίνου, κάνουν αναφορά στο κάλεσμα του πορτογάλου ποδοσφαιριστή στις γυναίκες που εργάζονταν στο εστιατόριο των McDonald’s στην Λισαβώνα να δειπνήσουν μαζί του. Αυτή την φορά όμως κερνάει αυτός.

Μια από τις υπαλλήλους του εστιατορίου, η Πάουλα Λέκα, δήλωσε ότι θα αποδεχόταν την πρόσκληση με μεγάλη χαρά: «τους θυμάμαι να έρχονται στο εστιατόριο το βράδυ. Ο Κριστιάνο ήταν ο πιο ντροπαλός. Παίρναμε άδεια από τον μάνατζερ και τους δίναμε ό,τι περίσσευε. Αυτό συνέβαινε κάθε βράδυ της εβδομάδας».

Τέλος, η κυρία Λέκα περιέγραψε την αντίδραση του γιου της όταν του πρωτοδιηγήθηκε την ιστορία αυτή: «Ο γιος μου έσκασε στα γέλια, νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι έδινα τσάμπα μπέργκερ στον Κριστιάνο Ρονάλντο». Λογικό. Ποιος άραγε θα το πίστευε αν δεν το άκουγε από το στόμα του ίδιου του Ρονάλντο;

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...