213
Η κίνηση της οικογένειας θα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής δεν ανέβαζαν σχετικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα | facebook

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -μακριά από τις κάμερες- στα Σεπόλια για να μοιράσει τρόφιμα

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 12:05
Η κίνηση της οικογένειας θα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής δεν ανέβαζαν σχετικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα
|facebook

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -μακριά από τις κάμερες- στα Σεπόλια για να μοιράσει τρόφιμα

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 12:05

Ενας MVP του NBA στα στενά των Σεπολίων. Εκεί από όπου ξεκίνησε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μία ακόμα κίνηση ανθρωπιάς, επέστρεψε στη γειτονιά όπου έκανε τα πρώτα του σουτ, προκειμένου να μοιράσει τρόφιμα. Και αυτή η κίνηση του Giannis αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού έγινε «εν κρυπτώ», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να φτάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σε αυτήν την κίνηση, φυσικά, ο Γιάννης δεν ήταν μόνος του. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, καθώς και η μητέρα τους, Βερόνικα, προχώρησαν όλοι μαζί στη διανομή τροφίμων έξω από εκκλησία, χωρίς να καλέσουν δημοσιογράφους και κάμερες.

Ετσι, η δράση έγινε γνωστή από αναρτήσεις κατοίκων της περιοχής που ανέβασαν φωτογραφίες με τον Γιάννη στα κοινωνικά δίκτυα και τον ευχαρίστησαν για τη βοήθεια.

«Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ» έγραψε χαρακτηριστικά η κάτοικος Σεπολίων, Αλεξία Κοζιονά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί με τον αστέρα του NBA.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο έκανε πρόσφατα και μία ανάλογη δράση για την Καρδίτσα που είχε υποστεί μεγάλη καταστροφή από την κακοκαιρία (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...