242
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη συνεδρίαση της Πέμπτης - πιο πίσω και ο Γιάννης Μουζάλας με μια μάσκα στο... σαγόνι | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Φλαμπουράρης με χειρουργική μάσκα στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 12:27
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη συνεδρίαση της Πέμπτης - πιο πίσω και ο Γιάννης Μουζάλας με μια μάσκα στο... σαγόνι
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Φλαμπουράρης με χειρουργική μάσκα στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 12:27

Εδώ και εβδομάδες η Βουλή έχει εισαγάγει κανόνες αυτοπροστασίας των μελών και των εργαζομένων της για τον κορονοϊό. Ο ομιλητής στο βήμα μιλάει πίσω από πλεξιγκλάς που απολυμαίνεται κάθε φορά, οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας γίνονται με προσωπικό… ασφαλείας –με βουλευτές ανά τρία ή και τέσσερα έδρανα.

Την Πέμπτη και κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για την εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που είχε ζητήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτοι βουλευτές με χειρουργική μάσκα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Αλέκο Φλαμπουράρη να κυκλοφορεί και να παρακολουθεί τη συζήτηση φορώντας τη μάσκα. Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ανήκει ως γνωστόν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες καθώς είναι 80 ετών.

Με μάσκα εμφανίστηκε και ο 66ετής Γιάννης Μουζάλας, βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός. Αργότερα πάντως την έβγαλε. Πάντως για την αίθουσα της Βουλής, μολονότι «κλειστός χώρος», δεν υπάρχει «ισχυρή σύσταση» για χρήση μάσκας, ούτε φυσικά απειλή προστίμου των 150 ευρώ.

Αλέκος Φλαμπουράρης με μάσκα, Γιάννης Μουζάλας με… μισή μάσκα και Γιώργος Τσίπρας χωρίς μάσκα

Μια άλλη… συμπεριφορά αναδείχθηκε στη συνεδρίαση της Πέμπτης, αυτή της αποφυγής του πειρασμού μιας χειραψίας, με τους βουλευτές, ακόμα και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, να κρατούν τα χέρια στον κορμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...