529
Ο Μπιλ Γκέιτς και η Πόλα Χερντ παρακουλουθούν παρέα τον τελικό του Australian Open | REUTERS/Hannah Mckay

Ο Μπιλ Γκέιτς… δεσμευμένος ξανά

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 19:33
Ο Μπιλ Γκέιτς και η Πόλα Χερντ παρακουλουθούν παρέα τον τελικό του Australian Open
|REUTERS/Hannah Mckay

Ο Μπιλ Γκέιτς… δεσμευμένος ξανά

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 19:33

Είναι γεγονός: ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι πια ένας από τους πιο περιζήτητους δισεκατομμυριούχους εργένηδες στον κόσμο. Γιατί ο 67χρονος συνιδρυτής της Microsoft συνδέεται εδώ και πολλούς μήνες με την κατά επτά χρόνια νεότερή του Πόλα Χερντ, η οποία, πέρα από διοργανώτρια εκδηλώσεων και φιλάνθρωπος, είναι επίσης η χήρα του Μαρκ Χερντ, του (συν)διευθύνοντος συμβούλου της Oracle Corporation, που πέθανε από καρκίνο τον Οκτώβριο του 2019.

Η σχέση τους κρατήθηκε μυστική για πολύ καιρό, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε από την Daily Mail και άλλα μέσα ενημέρωσης, τα οποία, επικαλούμενα πηγές από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, έγραψαν πως ο Μπιλ και η Πόλα «είναι αχώριστοι», ταξιδεύουν πολύ μαζί και έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Στην πραγματικότητα, το ευχάριστο νέο ήταν γνωστό εδώ και καιρό στον φιλικό περίγυρο του αμερικανού δισεκατομμυριούχου. Το μόνο που του απομένει να κάνει τώρα είναι να γνωρίσει τη νέα σύντροφό του στα τρία του παιδιά. Πάντως, τον προηγούμενο μήνα φωτογραφήθηκαν να παρακολουθούν μαζί τον Στέφανο Τσιτσιπά να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει τελικά να κερδίσει τον βιονικό Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open, στη Μελβούρνη.

Οπότε, ο Μπιλ Γκέιτς είναι δεσμευμένος ξανά, σχεδόν μία διετία μετά το τέλος του έγγαμου βίου του με τη Μελίντα Γκέιτς, μαζί με την οποία αποτελούσαν επί δεκαετίες ένα από τα πιο γενναιόδωρα φιλάνθρωπα ζευγάρια στον κόσμο. «Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε μαζί να εξελιχθούμε ως ζευγάρι σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», είχαν επισημάνει, τότε, σε κοινή δήλωσή τους, πριν την επισημοποίηση του διαζυγίου τους και τη μοιρασιά της τεράστιας περιουσίας τους, τον Αύγουστο του 2021.

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς μαζί με τα παιδιά τους, το 2017 (Facebook/Bill Gates)

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς παντρεύτηκαν στο νησί Λανάι της Χαβάης την Πρωτοχρονιά του 1994 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: πρώτα την Τζένιφερ Κάθριν, ηλικίας 26 ετών σήμερα, στη συνέχεια τον Ρόρι Τζον (23 ετών) και μετά την Φίμπι Αντέλ (19 ετών). Μετά τον χωρισμό τους, η Μελίντα Γκέιτς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η κύρια αιτία ήταν οι στενές σχέσεις του πρώην συζύγου της στο παρελθόν με τον Τζέφρι Επστάιν, τον νεοϋορκέζο χρηματομεσίτη και κατά συρροήν βιαστή, ο οποίος, αναμένοντας να δικαστεί για διακίνηση ανηλίκων και εξώθηση σε πορνεία, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του τον Αύγουστο του 2019.

Ομως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Μπιλ Γκέιτς έχει αρχίσει να ζει μια νέα ζωή μαζί με τη νέα σύντροφό του. Ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και όχι μόνον όσον αφορά τα συναισθηματικά του: την προηγούμενη Τρίτη η Microsoft παρουσίασε την αναβαθμισμένη μηχανή αναζήτησης Bing και τη νέα βερσιόν του browser Edge, που διαθέτουν πλέον δικά τους, ενσωματωμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας OpenAI.

Οι χρήστες που εγγράφονται στη νέα δοκιμαστική εκδοχή του Bing μπορούν να πειραματιστούν με ένα τεχνητά νοήμον chatbot που σύντομα θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήματα, αντί απλώς να παραθέτει λίστες με συνδέσμους. Ηδη, αρκετοί διερωτώνται αν θα είναι σε θέση να απαντήσει, όταν γενικευτεί η χρήση του, όπως αναμένεται, σε ερωτήσεις για την εξέλιξη της σχέσης του Μπιλ Γκέιτς με την Πόλα Χερντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...