241
Η 63χρονη σήμερα Τζάνις Ντίκινσον ήταν 27 ετών όταν ο Μπιλ Κόσμπι της έδωσε ένα χάπι και τη βίασε, όπως κατέθεσε εις βάρος του ηθοποιού, το πρώην τοπ μόντελ | Mark Makela/Pool via Reuters

«Ο μπαμπάκας της Αμερικής, ο Κόσμπι με βίασε»

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 11:04
Η 63χρονη σήμερα Τζάνις Ντίκινσον ήταν 27 ετών όταν ο Μπιλ Κόσμπι της έδωσε ένα χάπι και τη βίασε, όπως κατέθεσε εις βάρος του ηθοποιού, το πρώην τοπ μόντελ
|Mark Makela/Pool via Reuters

«Ο μπαμπάκας της Αμερικής, ο Κόσμπι με βίασε»

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 11:04

Οι μέρες περνούν και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις καταθέσεις των πολυάριθμων, και συχνά διάσημων θυμάτων του Μπιλ Κόσμπι, όλο και πληθαίνουν. Η 63χρονη Τζάνις Ντίκινσον, πρώην τοπ μόντελ, κατέθεσε ότι το 1982, κι ενώ βρισκόταν μαζί με τον ηθοποιό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νεβάδα, εκείνος της έδωσε ένα χάπι, που υποτίθεται ότι θα της ανακούφιζε τους πόνους περιόδου.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian,  η Ντίκινσον δεν μπορούσε να αντιδράσει καθόλου σε ό,τι φριχτό ακολούθησε, εξαιτίας του συγκεκριμένου χαπιού, που δεν ήταν ένα άκακο παυσίπονο. «Ηρθε από πάνω μου και μπήκε μέσα μου χωρίς τη συναίνεσή μου. Τα έβλεπα όλα, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω. Θυμάμαι ότι ο Κόσμπι μύριζε τσιγάρα και εσπρέσο. Ξαφνικά είχα από πάνω μου τον μπαμπάκα της Αμερικής, που τον ήξεραν όλοι από την τηλεοπτική του σειρά. Ενας παντρεμένος άντρας, πατέρας πέντε παιδιών με βίαζε κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’αυτό, ούτε καν να φωνάξω».

Και συνεχίζοντας με λεπτομέρειες που σοκάρουν: «το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα συνέλθει. Δεν θυμόμουν πολύ καλά τί είχε συμβεί. Ενιωθα όμως έντονο πόνο στον κόλπο και είδα ίχνη σπέρματος ανάμεσα στα πόδια του. Οταν του το είπα, ο Κόσμπι με κοιτούσε σα να είμαι τρελή. Ηθελα να του ρίξω μπουνιά στα μούτρα». Η Ντίκινσον ήταν τότε 27 ετών. Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για ένα έρθουν τόσο σκοτεινά μυστικά στο φως και να μπορέσει η ίδια να αποκαθηλώσει από το πάνθεον των πιο αγαπημένων μπαμπάδων των ΗΠΑ, τον «μπαμπάκα Κόσμπι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...