598
O Αντονι Χόπκινς με ντάμα τη Σάλμα Χάγιεκ | Twitter/Anthony Hopkins

Ο Αντονι Χόπκινς γιορτάζει το Οσκαρ χορεύοντας με τη Σάλμα Χάγιεκ

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2021, 13:10
O Αντονι Χόπκινς με ντάμα τη Σάλμα Χάγιεκ
|Twitter/Anthony Hopkins

Ο Αντονι Χόπκινς γιορτάζει το Οσκαρ χορεύοντας με τη Σάλμα Χάγιεκ

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2021, 13:10

Ο Αντονι Χόπκινς δεν ήταν στην απονομή του δεύτερου Οσκαρ της μεγάλης καριέρας του· κοιμόταν. Τα πρωτόκολλα του κορονοϊού δεν επέτρεψαν στον σπουδαίο Ουαλό να μεταβεί στο Λος Αντζελες και η ώρα της απονομής, ξημερώματα Μ. Δευτέρας, ήταν την ώρα του ύπνου και έτσι δεν ευχαρίστησε καν την Ακαδημία μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ομως αυτή τη βράβευσή του, για την ερμηνεία του στην ταινία «The Father», 30 χρόνια μετά τον θρίαμβό του με τη «Σιωπή των Αμνών» τη γιόρτασε δεόντως.

Πρώτα με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με φόντο την ουαλική ύπαιθρο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media το ίδιο πρωινό της βράβευσης. Σε αυτό το μήνυμα ο 83χρονος σερ Αντονι –ο γηραιότερος που έχει ποτέ τιμηθεί με Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου– απέτισε και φόρο τιμής στον συνυποψήφιό του, αδικοχαμένο αφροαμερικανό ηθοποιό Τσάντγουικ Μπόζμαν, που πολλοί περίμεναν ότι θα ήταν ο νικητής.

«Καλημέρα, είμαι εδώ στην Ουαλία, την πατρίδα μου και στα 83 μου δεν περίμενα να λάβω αυτό το βραβείο. Πραγματικά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και σας ευχαριστώ. Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόζμαν που έφυγε νωρίς, και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν το περίμενα πραγματικά, οπότε αισθάνομαι πολύ προνομιούχος και τιμημένος. Σας ευχαριστώ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Ομως ένα δεύτερο βίντεο έκλεψε την παράσταση:

Στην αρχή ο 83χρονος ηθοποιός λικνίζεται στους ήχους του «Dance Me to the End of Love», του εμβληματικού τραγουδιού του Λέοναρντ Κοέν, στο εσωτερικό του σπιτιού του. Επειτα εμφανίζεται η Σάλμα Χάγιεκ, η 54χρονη μεξικάνα ηθοποιός για να χορέψουν μαζί, καταλήγοντας στην αγκαλιά του.

Το βίντεο ανάρτησε ο ίδιος ο Χόπκινς σημειώνοντας: «Γιορτάζοντας με τη Σάλμα Χάγιεκ, τη βασίλισσα του χορού». Από την πλευρά της η Χάγιεκ ανέφερε: «Γιορτάζοντας με τον βασιλιά Άντονι Χόπκινς το 2ο Όσκαρ του για την εκπληκτική ερμηνεία του στην ταινία “The Father”».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...