548
Νία Βαρντάλος και Τζον Κόρμπετ σε σκηνή του «Γάμος αλά Ελληνικά 2» | imdb

Νία Βαρντάλος: Τα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» ξεκίνησαν στην Πλάκα

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2022, 18:09
Νία Βαρντάλος και Τζον Κόρμπετ σε σκηνή του «Γάμος αλά Ελληνικά 2»
|imdb

Νία Βαρντάλος: Τα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» ξεκίνησαν στην Πλάκα

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2022, 18:09

Εικοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Γάμος αλά ελληνικά», η Νία Βαρντάλος και η παρέα της επέστρεψαν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του νέου σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η 59χρονη ηθοποιός ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα γίνουν στην Πλάκα αλλά και στην Κέρκυρα.

«Έχω μία ανακοίνωση να κάνω. Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του “Γάμος αλά Ελληνικά 3”» λέει σε σχετικό βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη φορά θα έχει και τον ρόλο της σκηνοθέτιδος.

«Στέλνω πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξη καθώς περιμένουμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!», έγραψε στη λεζάντα η Νία Βαρντάλος.

Η πρώτη ταινία με τον αγγλικό τίτλο «My Big Fat Greek Wedding», κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Απέφερε μάλιστα 241,4 εκατομμύρια στους συντελεστές της.

Το σίκουελ της ταινίας κυκλοφόρησε το 2016 και περιελάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

H Βαρντάλος είχε επιβεβαιώσει ότι είχε ολοκληρωθεί το σενάριο της ταινίας σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Είχε μάλιστα κοινοποιήσει μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις και όπως έγραψε η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας, ο οποίος έχει πεθάνει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...